Skip to content

Despre cum scapam de biberon

Am ales sa vorbesc despre acest subiect pt ca stiu ca multe mamici se confrunta cu aceasta situatie. Eu m-am gandit sa ii cumpar o canita cu cioc din silicon anticurgere de la Chicco(vezi imaginea),i-am pus prima data apa ca sa se obisnuiasca cu ea,sa se invete sa o manevreze si sa stie ca de acolo se bea.

Dupa ce s-a „imprietenit” cu ea,cam dupa o saptamana i-am luat biberonul si l-am ascuns bine ,i-am pus laptic in canita, stiind deja pt ce se foloseste a papat tot ca si cum nu s-a intamplat nimic si de atunci nu i-am mai dat deloc biberonul. Precizez ca nu am vazut-o sa sufere dupa biberon sau sa il caute ,ceea ce m-a bucurat ca nu i-am facut o trecere brusca si ce mai bucurat si mai tare a fost ca biberonul avea o gradatie pana la 260 ml iar in canita nu incape mai mult de 120 ml (avand in vedere ca pt copii peste un an este recomandat sa nu bea mai mult de 500 ml pe zi) si uite asa incet ,incet speram ca pana la 18,19 luni scapam si de aceasta canita cu cioc si sa bem din ceasca normala  pt ca deja exersam si in aceasta privinta,doar ca ii dau eu ca ea il varsa deocamdata…dar crestem noi mari.

Asadar recomand tuturor mamicilor sa incerce aceasta canita intr-un mod bland ,astfel copilul va face trecerea mai usor si nu va simti „dorul”biberonului.Si inca ceva ,odata ce i-am inlocuit biberonul nu i-l-am  mai dat deloc.De fapt ea este o mancacioasa  si mai ales cand e vorba de lapte l-ar sorbi si dintr-un craston 🙂 pe timp de noapte e mai greu ca suntem in plina eruptie dentara si daca nu ii dau lapticul nu se linisteste.

Sunt tare curioasa cum ati reusit sa scapati voi de biberon/canita si poate imi dati si mie niste sfaturi iar pt cele care acum vreti sa ii dezvatati va urez:succes!

One Comment

  1. Estrogen deprivation via ovariectomy has been shown to reduce the intrinsic excitability IE of these neurons Wu et al comprar cialis online Non immunologic hydrops fetalis associated with a large hemangioendothelioma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *