Skip to content

Ingrijirea pielii

Din nou vorbim despre noi doamnelor si domnisoarelor,sau mai bine zis despre pielea noastra ,cum o hidratam? cum o facem mai catifelata ? cum o facem mai moale,? cum suntem cam greu de multumit trebuie sa incercam mai multe variante,dar eu m-am oprit demult la aceasta crema sau vaselina cum scrie si pe cutie.

O foloseam inca dinainte sa raman  insarcinata pt ca stateam mult cu mainile in apa si la un moment dat pielea crapa si sangera,evident imi era foarte greu sa spal vase sau orice altceva ce presupunea apa si detergent.Pana am gasit la plafar aceasta crema minune,nu doar ca in 2,3 zile scapam de pielea crapata dar aveam si niste maini catifelate ,la fel si picioarele ,defapt aceasta vaselina se poate folosi pe intreg corpul avand la baza extract de galbenele. Vanzand ingredientele m-a convins ca merita sa o aplic si pe timpul sarcini pe zonele in care era posibil sa apara vergeturi .

De vreo doi ani o folosesc aproape zilnic dupa baie si nu am mai avut maini sau picioare aspre ,am prietene care si ele o recomanda,sa nu mai zic de pret care este super accesibil. Natura ne da multe ,sa invatam sa profitam de ea!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *