Skip to content

Cum ne luminam casa frumos?!

Sa incep prin a va spune ca intr-o zi vorbeam cu o colega din liceu despre fetitele noastre.

Ea imi spunea ca nu a racit deloc si ca nici nu stie ce inseamna raceala, iar eu ma plangeam ca nu stiu ce sa mai fac ca raceste foarte des.

Am inceput sa o intreb daca o scoate afara, cum o imbraca, ce ii da mancare etc…situatiile erau asemanatoare, pana cand am intrebat-o eu daca are umidificator sau ceva sa ajute copilul sa respire mai usor.  Ea imi zice ca nu, dar a primit cadou o veioza din sare si ca cine i-a daruit-o ia spus ca ajuta copilasii sa nu mai raceasca des sau cel putin sa nu mai aiba raceli urate.
Am zis  gata, am gasit motivul de ce fetita mea raceste si a ta nu … A doua zi am cumparat si eu aceasta veioza minune.

In afara de faptul ca are un design aparte si o lumina placuta si calda. Inainte sa o bag in priza am citit manualul de instructiuni pe care scria ca :

Persoanele care au folosit lampile de sare au observat imbunatatiri la nivel fizic si mental de indata ce le-au folosit. Au declarat ca acestea au ajutat in legatura cu:
problemele respiratorii (inclusiv raceli), alergii, afectiuni ale pielii, afectiuni mentale si asociate cu stresul (inclusiv insomnia), dureri de cap si migrene, reumatism, afectiuni ale sistemului circulator.
Datorita culorilor calmante (nuante de portocaliu si roz) au fost utilizate si in terapii cu culori pentru tratarea unor tulburari nevrotice si lipsa de somn.
Lampile sunt recomandate oricui doreste sa:

  • aiba o calitate a aerului mai buna in mediul apropiat.
  • obtina un sentiment de relaxare si meditatie.
  • imbunatateasca diverse afectiuni si sa-si mentina o stare buna a sanatatii.

Deci, de ce sa mai ai nevoie?!
Recunosc ca dupa ce am achizitionat blocul de sare luminat fetita a racit mai rar si a avut raceli mai usoare.
Nu stiu cat de mult a contribuit veioza dar e buna la casa omului, si pt ca tot e luna cadourilor este un cadou excelent pentru oricine!!!

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *