Skip to content

Gel de dus

Folosesc de cativa ani un gel de dus de la Vidal eu il folosesc 2 in 1 ca si gel de dus dar si ca sampon pt ca ma ajuta sa am un par moale si fara matreata.

Pe langa faptul ca are un pret super accesibil ,m-au convins proprietatile acestuia

  •  are un parfum intens  al muscului alb
  • formula speciala a acestui gel de dus, imbogatita cu substante emoliente si hidratante, face pielea moale, catifelata si elastica.
  • testat dermatologic, ph neutru fiziologic.

Cui nu ii place aceasta varianta tin sa va spun ca mai sunt cateva din care puteti alege cum ar fi:

Gel de dus cu talc care are ca si proprietati: protejeaza si hidrateaza pielea, lasand-o catifelata si elastica.

Gel de dus  cu ulei de argan curata cu delicatete, mentinand pielea hranita si hidratata, lasand-o matasoasa si catifelata avand la baza vitamina E si acizi.

Gel de dus vanilie si laptisor de matca:laptisorul de matca, cu proprietatile sale de hidratare si regenerare, lasa pielea minunat de catifelata si parfumata.

Eu chiar sunt multumita de acest produs,voi pe care il  folositi?

4 Comments

  1. desogen ibuprofen for acne inflammation The mind boggles at the images this conjures up Petyr Littlefinger Baelish and Varys like characters loitering by the water cooler attempting to glean information to overthrow rivals, illicit fumblings under sheepskin pelts, a row of heads on spikes next to the photocopier and the Christmas party descending into all out warfare can you buy priligy On the other hand, the subglycocalyx space is also responsible for oncotic pressure gradients Osg that may determine the transcapillary flow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *