Skip to content

Rețete de la Laura Adamache

           Dintotdeauna mi-am dorit o carte de rețete complexă, cu mâncare potrivită atât pentru noi adulții cât și pentru bebeluși sau copii, rețete sănătoase și ușor de făcut.

            Am găsit tot ce căutam în cartea „Yummy!300 de rețete pentru bebeluși și copii”de la Editura all, în această carte am găsit:creme și piureuri, supe și supe cremă, feluri principale, sosuri, salate, aperitive, ciorbe, sucuri și cocteiluri, dar și deserturi pentru noi și copilașii noștri.

              Autoarea acestei cărți nu este pasionată doar de bucătărie, Laura Adamache este și  un bun fotograf. A moștenit ambele pasiuni de la părinții săi, mama ei fiind o gospodină desăvârșită și tatăl un fotograf de excepție. Laura este o persoană diplomată și politicoasă răspunzând tuturor cititorilor de pe blogul ei. Ca noi toți primele încercări în bucătărie au fost niște”dezastre”așa cum spune chiar ea, dar cu multă răbdare și muncă a reușit să ajungă unde este acum.

                                376002_10150355555336962_963231544_n.jpg

           Revenind la carte, aceasta are un format 17×28, un model practic, toate filele fiind prinse într-un arc, astfel cartea este ușor de manevrat și atunci când te apuci de o rețetă nu o să se închidă după ce ai luat mâna de pe ea. Are un design elegant, cu o copertă cartonată și un magnet care protejează foile, „îmbracând”colțurile paginilor.

20170125_145437           Laura promovează în această ediție un stil de viață sănătos și încurajează diversificarea bebelușilor în jurul vârstei de 6 luni. Este cartea ideală pentru o tânară mămică ce își dorește să își crească copilul într-un mod cât mai sănătos. În aceeași carte găsim și sfaturi care ne-ar ajuta în cazul unui copil moftoros și fără poftă de mâncare, dar și sugestii pentru meniul zilnic.

20170120_121604            Pentru mine a fost o ușurare să am de unde să mă inspir, un real ajutor, mai ales că rețetele sunt scrise pe înțelesul tuturor și foarte simple dar gustoase în același timp. O carte ușor de răsfoit cu imagini și modul de preparare pas cu pas, imposibil să nu îți iasă preparatul daca respecți întocmai rețeta.

Drepturile de autor aparțin Editurii Sian Books. Aici puteți comanda cartea

http://www.all.ro/carte/300-de-retete-pentru-bebelusi-si-copii.html

Blogul autorului, Laura Adamache

 http://www.lauraadamache.ro/retete-culinare-laura-bine-v-am-gasit/

Pagina de Facebook

 https://web.facebook.com/LauraAdamache.ro/

Pentru comenzi www.all.ro sau comenzi@all.ro

42 Comments

  1. Săru-mâna cu bucuria de a te fi găsit aici! 🙂

  2. Cine CAUTA, gaseste ! 🙂
    Seara faina ,Ana Maria ! 🙂
    Aliosa.

  3. When I initially commented I clicked the « Notify me when new comments are added » checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Cheers!

  4. Major thankies for the article post.Really looking forward to read more. Will read on…

  5. Very neat blog article.Really thank you! Will read on…

  6. A big thank you for your article.Really looking forward to read more. Awesome.

  7. I think this is a real great blog article.Really thank you! Cool.

  8. I truly appreciate this blog post.

  9. Im obliged for the blog.Really looking forward to read more. Want more.

  10. Major thanks for the blog article.Much thanks again. Much obliged.

  11. Very good article post.Really thank you! Really Cool.

  12. Really appreciate you sharing this article post.Thanks Again. Really Cool.

  13. Great, thanks for sharing this post.Thanks Again.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *