Skip to content

De ce asiguram totul, doar Smartphone-ul, nu?

Hei dragilor, ce mai faceti? Ce ganduri nu va da pace? Eu ma gandeam zilele astea ca de la o vreme incoace lumea a inceput sa asigure tot felul de bunuri, ba case, ba masini, ba fel de fel de obiecte valoroase din casa. Dar la telefoanele noastre cine se gandeste?!
Eu una consider telefonul meu o parte din mine, m-as descurca greu fara el…de fapt nu stiu daca m-as descurca. De exemplu ai posibilitatatea de a comunica, de a imortaliza momente importante din viata, calendarul care ne aminteste de aniversari, putem naviga pe internet, putem scrie articole in cazul bloggerilor, aflam ultimele noutati, achitam facturi, comandam online, si multe alte”mici ajutoare”care ne fac viata mai usoara.
Nu as putea sa nu imi apreciez telefonul mai ales ca am facut destule eforturi ca sa il achizitionez. Il ingrijesc, in sensul ca imediat ce l-am cumparat i-am cautat si o husa potrivita si o folie care sa il protejeze.
downloadPentru ca este un Smartphone am pretentia sa functioneze perfect. Dar as putea sa il ajut si eu cu ceva?! Sigur ca da, in ajutorul nostru  vine si SmartProtection.ro, aici gasiti toate foliile posibile si imposibile, au o gama variata de unde poti alege ce este mai bun pentru telefonul tau.
 
 
Aceste folii au nenumarate avantaje, cele care m-au convins pe mine sa comand sunt urmatoarele:

  • In timp, orice touch-screen, oricat de performant ar fi se uzeaza si nu mai raspunde comenzilor. Aceste folii, folosite inca  de la inceputul achizitionarii telefonului ajuta la o functionare mai buna a ecranului.
  • Daca nu ai o folie, pe un smartphone care il folosesti de ceva timp o sa observi niste pete de contrast, daca foloseai o folie sigur nu te cofruntai cu asa ceva.
  • Foliile au si proprietatea de a atenua socurile, pentru ca oricat te-ai stradui o sa aiba parte si de asa ceva.
  • Pe langa protectie, reda si un aspect elegant smartphone-ului tau.
  • Ce mi-a placut cel mai tare la aceste folii a fost ca „vindeca” zgaraieturile care inevitabil apar.

images-1
Va urez sa aveti parte de un Smartphone in adevaratul sens al cuvantului, o folie de protectie potrivita va face ca telefonul tau sa arate ca nou chiar si dupa mult timp.
 

30 Comments

  1. Beneficial document helps make frequent advance, appreciate it write about, this pile-up connected with expertise is usually to hold finding out, focus is usually the beginning of money.

  2. I value the blog post.Really looking forward to read more. Want more.

  3. Great, thanks for sharing this blog article. Will read on…

  4. Great, thanks for sharing this blog.Really thank you! Much obliged.

  5. This is one awesome article.Really thank you! Keep writing.

  6. I cannot thank you enough for the article.Really looking forward to read more. Great.

  7. I really like and appreciate your article post.Really thank you! Really Cool.

  8. Awesome article.Thanks Again. Keep writing.

  9. Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Awesome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *