Skip to content

Blogal Initiative, iubeste bloggerii

Ce inseamna Blogal Initiative pentru mine? Inseamna:ajutor,incredere si speranta. Trio-ul fara de care nu imi indeplineam visul.
De cativa ani aveam in gand sa imi fac un blog, unde sa scriu ce gandesc, patanii din viata mea, retete culinare sau chiar review-uri la o carte sau un produs.Va spun sincer ca nu am avut curaj sa imi fac un blog mai devreme pentru ca eram convinsa ca nu o sa aiba succes.
Dar, asa cum intotdeauna exista un”dar”am cunoscut virtual o persoana minunata care este de cativa ani in aceasta lume a bloggerilor. A avut si inca are rabdare sa imi spune tot ce stie, despre cum sa scriu, ce sa scriu, pentru cine sa scriu. Am fost super fericita cand mi-a spus ca pot sa imi fac un blog oricand si mai ales ca nu ma costa nimic. Ceea ce era mai mult decat perfect pentru ca treceam printr-o perioada nu tocmai buna.
Zis si facut, mi-am facut blogul. Am inceput sa scriu diverse articole, dar parca nu avea niciun farmec, deja incepusem sa imi pierd speranta.Ce m-a facut mai optimista a fost Blogal Initiative, aceasta platforma permite oricui, fie incepator, fie avansat in alea blogurilor sa participe la campanii care te motiveaza sa scrii asfel incat sa ai si cititori.
Blogal Initiative, m-a facut pe mine sa fiu inca aici, la fiecare campanie are premii motivante sub forma de vouchere, premii de la diferite firme dar si puncte pentru GiftShop, puncte cu care poti sa licitezi pentru diverse produse. Am mai vazut si campanii in care orice participant primeste ceva garatat. Nu am blogul de foarte mult timp si inca nu am  castigat nimic dar cum va spuneam si mai sus, pentru  aceasta platforma chiar merita sa scrii.
De curand plaforma a ajuns la 200.000 de euro, aceasta fiind valoarea premiilor trimise catre  bloggeri. La mai mare, Blogal Initiative!
 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: