Skip to content

Campionatul de bine

Buna ziua,oameni buni! Inca de la gradinita suntem invatati sa ajutam si sa facem fapte bune, nu numai din politete dar si pentru ca odata si odata este posibil sa ai si tu nevoie de ajutor.
Sunt convinsa ca oricare dintre noi am ajutat cel putin o batranica sa se ridice de jos sau cu un colt de paine. Dar se mai intampla ca unele persoane sa ceara ajutor pentru a profita de bunatatea oamenilor si de fapt nu sunt bolnavi sau saraci, ci pur si simplu cersesc pentru a avea bani de distractie. Am intalnit astfel de cazuri iar lumea incearca sa descurajeze acest obicei.
download.png
De aceea exista Bursa Binelui, singura platforma online unde donatiile nu sunt comisionate. Prin aceste proiecte poti fi sigur 100% ca ajutorul tau va ajunge acolo unde trebuie. Iar satisfactia de ajuta un un om care are nevoie cu adevarat este de nedescris, asa ca va invit sa donati 5 lei.
DA, doar 5 lei. Proiectul Salveaza o viata cu 5 lei, vine in ajutorul celor care nu au adapost, a celor care au familii cu multi membri si nu se pot descurca dar si in ajutorul celor bolnavi, care necesita interventii chirurgicale sau ingrijire speciala. De multe ori am vazut la televizor cazuri cu batrani chinuiti care nu au unde locui, nu au ce manca sau nu ii primeste nimeni sa munceasca. Ei bine, ONG-urile din Romania incearca ca aceste probleme sa apartina trecutului.https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=11&editionId=5
cover-600x222
Ajutorul dumeavoastra fac ca aceste cazuri sa dispara incet, incet. Noi, oamenii de rand putem ajuta aceste suflete sa aiba o viata mai usoara. Nu guvernul sau politicienii fac schimbarea, nici nu mai indrazanesc sa sper, de la  noi, oamenii cu suflet mare porneste schimbarea. Doar noi putem face o tara mai buna cu lume mai buna si un trai mai usor.
Deja 300 de persoane beneficiaza de sprijinul fundatiei, eu zic ca se poate si mai mult, voi ce spuneti?

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *