Skip to content

Uleiuri originale pentru motor

Cred ca toata lumea face la inceput sau sfarsit de luna o lista cu ce are de facut. Printre multe alte lucruri, luna aceasta am scris sa facem si schimbul de ulei al masinii. Masina este folosita zilnic si ca sa fie in stare perfecta de functionare, are nevoie si de aceasta intretinere.
Sotul meu, obisnuieste sa schimbe uleiul la fiecare 10.000 sau 11.000 de kilometri, mai ales ca mai face si cate un drum in afara tarii, este absolut necesar ca aceasta schimbare sa fie facuta, in acest fel masina este protejata, are un consum economic, iar motorul nu are de suferit si bineinteles nici soferul. šŸ™‚
Cand se intampla sa intarzie cu schimbul de ulei, am observat ca incepea sa creasca consumul de combustibil si in acelasi timp motorul autoturismului dadea semne de uzare.
Inca de la inceputul primului schimb, am folosit ulei Ford. Fiind un anotimp rece este indicat sa folosim un ulei cu o vascozitate de 5W-30 dar, aceste uleiuri fiind sintetice pot fi folosite pe intreg anul fara a crea probleme.
XOYdzD63-G2Kx-GU5ZzrPQKj3tIEbA20W_GRRdabJbQ.jpg
Pentru o si mai buna functionare a masinii, recomand utilizarea filtrelor dar Ā si a altor piese originale Ford, care joaca un rol important in mentinerea calitatii uleiului. In ajutorul nostru a venit siĀ pieseautomix.ro, care are o gama complexa si diversa de produse, gasind rezolvarea la orice problema.
9g9ie77bdugkdw013dicd6v3ho2m42yp_arr3lc73ya
Tot pe acest site am gasit stergatoare de calitate Ford Motorcraft, care spre deosebire de cele clasice, au o durata de viata mai lunga si o eficienta crescuta, fara a lasa portiuni de parbriz necuratate.
Se estimeaza ca unul din cinci accidente se produce in cauza vizibilitatii reduse, asadar, mare grija daca stergatorul vostru nu curata ar fi bine sa il schimbati cu unul nou. Eu le recomand pe cele de la automix.
Va urez, drumuri bune si fara evenimente rutiere!
 
 
 
 

3 Comments

  1. Mani rahnama is a canadian cheater! ShipShop is a marketplace, which is located in Armenia. The purpose of platform is to promote sellers activities and get chance buyers to simplify shopping …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *