Skip to content

Sa crosetam una-alta (review)

Buna dragilor, am vazut ca toata lumea poarta tot felul de articole crosetate, tricotate si mai stiu eu cum. De multi ani se poarta aceste minunatii lucrate manual. Imi place aceasta tehnica, asa ca m-am gandit sa invat si eu si nu oricum.
Am comandat de la Editura Casa, o carte de pe care sa invat sa crosetez, aceasta facand parte din colectia”Ace dibace” impreuna cu volumul „Sosete tricotate” si „Manusi tricotate”. Tin sa precizez ca am primit-o la scurt timp dupa ce am comandat-o si frumos ambalata.
Cee?! Credeti ca nu se poate invata asa ceva de pe o carte, imi pare rau dar tin sa va contrazic. Rasfoind cartea, am observat cum aceasta ne prezinta exact de ce materiale si instrumente avem nevoie ca sa ne apucam de treaba.
Asa cum spune si autoarea:”Tuturor ne place sa traim intr-o ambianta care sa poarte amprenta personalitatii noastre. Insa, de multe ori, se intampla sa nu gasim in comert accesoriile de care avem nevoie, sau cele gasite sa fie mult prea scumpe”asa ca ne apucam de treaba.


Doar cu un ghem de fire, o croseta, o foarfeca si un ac bont putem realiza un produs finit. Bineinteles acestea sunt instrumentele de baza dar se mai pot folosi si alte materiale suplimentare pentru a face un produs frumos, cum nici in comert nu gasesti.
Cartea”Sa crosetam una-alta” are 88 de pagini, aparuta in anul 2015, are un design elegant si atragator. In aceasta gasim si tehnici de lucru de la cele mai simple pana la cele mai complexe, cu imagini clare care te ajuta sa descalcesti aceasta arta.
Sunt prezentate pentru incepatori si diferite modele cum ar fi:bentita pentru par, cosulet pentru clame, disc pentru curatarea fetei, perna bunicii, suport pentru vase, suport pentru andrele, posete si multe altele, fiecare fiind insotite si de tipare.
Va invit sa invatati, lucrusoare frumoase sa  crosetati! 🙂

8 Comments

 1. Jessedax Jessedax

  Actual trends of drug. Cautions.
  ivermectin tablets uk
  Some are medicines that help people when doctors prescribe. Read information now.

 2. JamesApord JamesApord

  Generic Name. All trends of medicament.
  ivermectin over the counter
  earch our drug database. drug information and news for professionals and consumers.

 3. KevinFex KevinFex

  Top 100 Searched Drugs. All trends of medicament.
  ivermectin syrup
  Definitive journal of drugs and therapeutics. Drugs information sheet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *