Skip to content

Marea carte cu povesti de noapte buna-review

Bunaaa, Editura All, ne uimeste din nou. De data aceasta cu o carte, cu o mare carte de povesti de noapte buna. Prima carte de povesti a fetitei mele, traiesc aceleasi emotii ca si cum ar fi cartea mea, dar nu-i nimic mai cresc si eu inca odata cu ea.
Desii cartea este recomandata copiilor peste 3 ani, am vazut-o foarte curioasa pe pitica mea, care, de fiecare data cand o gaseste o rasfoieste cu mare interes, aratand stelutele frumos colorate de pe coperta.
Marea carte cu povesti de noapte bunaare 61 de povesti de noapte buna, numai bune pentru copilasii cuibariti la pieptul mamei. Cartea are un format 20,7 x 25 si un numar de 128 de pagini, frumos colorate te tenteaza sa le citesti rand pe rand. Fiecare poveste este frumos partajata pe cate doua pagini insotite de ilustrate care descriu scenele din poveste.
Pe copertile cartonate, rezistente, este desenat Pixi si prietenii sai sub cerul instelat, acest peisaj te introduce intr-o atmosfera calda si placuta in sanul familiei. Cei de la Galaxia Copiilor s-au intrecut pe ei insisi de data aceasta, cu povesti interesante si educative.
Dupa ce am reusit sa citesc toate cele 61 de povesti, mi-am dat seama ca am si cateva preferate. De exemplu mi-a placut foarte mult povestea „Supertati”, acesta fiind un soarece  cu trei soricei.
Cei mici s-au gandit sa ii faca tatalui lor o costumatie de erou, zis si facut, au cumparat ei cea mai larga bluza de pijama cu dungi, au desent un „T” si au daruit-o tatalui lor. Intr-o seara un arici se plimba pe la fereastra puilor de soarec, inspaimantati soriceii l-au strigat pe tatal lor, care, ambitionat de copilasi, si-a facut curaj si a infruntat”monstru”.
Toata lumea era fericita, iar tatal cel mai mandru pentru ca soriceii erau in siguranta.

42 Comments

  1. Scotttib Scotttib

    erection pills viagra online: new ed treatments – best over the counter ed pills

  2. BrentFaw BrentFaw

    where can i buy generic mobic online: cheap mobic for sale – how can i get generic mobic without a prescription

  3. CharlesEpiny CharlesEpiny

    Cautions.
    best male enhancement pills: best drug for ed – best non prescription ed pills
    Cautions.

  4. Freddycothe Freddycothe

    mexican drugstore online: mexican rx online – medication from mexico pharmacy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *