Skip to content

Ayurveda-izvor de sanatate

Buna dragilor! Ce parere aveti de produsele naturiste? Eu personal una foarte buna, sa va spun si de ce…
Inca decand am nascut-o pe pitica mea, la fel ca toate mamicile la inceput de drum eram extenuata, noptile nedormite, stresul si treburile casnice de zi cu zi ma terminau. Dar Cel de Sus, iti da putere si Te ajuta, pana la un moment dat.
Ei bine, sunt mama deja de un an si jumatate; asta inseamna sa fiu atenta la cea mica  24/24. Chiar daca suntem intr-un anotimp rece, sunt destul treburi care trebuiesc facute in casa, printre care gatitul de 2, 3 ori pe zi si curatenia, care dupa ce am terminat-o, in urma este ca si cum nu as fi facut nimic, avand un copil enegic si curios sa exploreze orice. Eh, asa este cu copii mici, dar nu ma plang.
Ideea este ca aveam nevoie de un plus de energie, mai ales ca am doar un copil si neavand cu cine sa se joace, trebuie sa imi fac timp, sa facem diverse activitati sau sa ne jucam; ceea ce trebuie sa recunosc ca nu imi displace, dimpotriva ma bucur din plin de aceste momente, pentru ca timpul trece si nu o sa mai avem astfel de ocazii.
Am vazut pe site-ul celor de la www.ayurmed.roun produs exact pentru ce aveam eu nevoie, nu am stat prea mult pe ganduri si l-am comandat. Pe langa Spirulina pe care mi-am dorit-o am primit si niste mici cadouri.


Trebuie sa va spun ca in timpul sarcinii m-a salvat de o raceala cumplita un sirop tot de la aceasta firma naturista, tocmai de aceea am avut curaj sa incerc un nou produs.
Asadar, revenind la Spirulina, la ce m-a ajutat acest produs?! Ei bine, in primul rand am un somn odihnitor, chiar daca ma trezesc de cateva ori pe noapte sa invelesc pitica sau sa ii dau lapte, dimineata ma trezesc fresh.
Iar pe timpul zilei, sa va spun ca al meu sot imi  zice ca sunt ca o „furnicuta” de dimineata pana seara trebaluiesc, mai sunt si nopti cand stau treaza cum, s-a intamplat saptamana asta sa fie fetita racita si dimineata la prima ora sunt in picioare.
Am mai observat ca aceste suplimente te lasa fara pofta de mancare si poate reusesc in sfarsit sa scap de burtica cu care am ramas dupa sarcina. 🙂
Spirulina Star m-a convins sa incep aceasta cura pentru ca:

  • este 100% natural
  • contribuie la sustinerea sanatatii si vitalitatii intregului organism
  • creste capacitatea de efort fizic si intelectual
  • metine tonusul organismului prin sustinerea proceselor de detoxifiere si eliminarea toxinelor
  • ajuta sistemul imunitar .

In catalogul Ayurmed am gasit multe produse pe care le cautam si cu siguranta o sa profit de aceste minuni ale naturii.
Sunt produse pentru afectiuni respiratorii, gastrointestinale,  hepatobiliare, cardiovasculare, urogenitale si tulburari hormonale feminine si masculine, sanguine, neuropsihice, parazitare, osteoarticulare, metabolice, imunologice, piele si par dar si produse pentru copii-dezvoltare fizica si psihica si abuz de substante toxice si vitalitate scazuta, convalescenta.
Recomand cu incredere, mai ales ca aceste produse nu au efecte secudare si nu dau dependenta!
 

6 Comments

  1. Am încercat și eu spirulina și, într-adevăr îți oferă o stare de bine! Un articol util! 👍

  2. Alina Turcoianu Alina Turcoianu

    Si eu am inceput sa folosesc mai des astfel produse ! 🙂

  3. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  4. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *