Skip to content

Mai avem nevoie si de apa

Salutare! Dupa cum ati observat deja, nu am scris de ceva timp si asta nu pentru ca nu am vrut,  pur si simplu nu am avut timp.
A venit caldura si odata cu ea treaba; stau la tara si asta inseamna ca trebuie sa ma ingrijesc de gradina de flori, gradina de legume si multe altele.
Vreau sa va vorbesc despre faptul cat de importanta este apa in viata noastra dar si in cresterea plantelor.
Am observat ca oricat as uda eu legumele nu cresc la fel de armonios ca atunci cand sunt udate de o ploaie linistita si curata, natura m-a surprins de multe ori, am vazut diferenta intre apa de ploaie, potrivita pentru plante si apa cu care incerc eu sa le ajut atunci cand este seceta.
Am considerat ca aceasta ar fi cea mai buna comparare, pentru a va demonstra cat de importanta este apa pentru noi, oamenii.
Corpul nostru este alcatuit din mai bine de 70% apa, ceea ce ma face sa respect regula cu „minim 2 litri de apa pe zi” pentru a nu ramane „uscata”. 🙂
Daca as fi manager-ul unei firme, cu siguranta as opta pentru o apa de calitate cum este cea de  la „La Fantana” si bineinteles o cafea proaspata cu o aroma intensa pentru angajatii mei.
Personal, nu obisnuiesc sa beau cafea dar, poate lucrand intr-un mediu stresant cum este cel de la birou, mi-ar placea sa am un moment de relaxare savurand o cafea la birou.
Apa si cafeaua, le consider ploaia si soarele de care au atata nevoie plantele pentru a ramane verzi si pentru a avea rod; exact la fel si oamenii, angajatii in cazul nostru au nevoie de hidratare dar si energie si un refresh dupa ore de munca.
160825_LFA_a&c_roll-up_85x200cm_150dpi_outlineKafune de la „La Fantana”, indeplineste toate aceste dorinte, avand si un echipament unic de preparare, cu rasnire si extractie. Boabele prajite atat cat trebuie, lasa o amprenta desavarsita, asfel vei servi cafeaua perfecta.
O sticla de Apa de izvor, practica de 0,5 litri, frumos ambalata de cei de la „La Fantana” este ajutorul ideal pentru o hidratare corecta si sanatoasa.
Prin campania Spring SuperBlog2017, am ales sa fac acest articol prin care sa va prezint faptul ca nu doar plantele au nevoie de apa si soare pentru a creste frumos, ci si noi oamenii avem nevoie de hidratare si revigorare pentru a da randament zi de zi! 🙂
 
 

2 Comments

  1. Ana Gate Ana Gate

    Multumim, Echipa La Fantana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *