Skip to content

Gazdurei Web | Megahost.ro

Hello, there!
Imi doresc sa imi duc blogul la urmatorul nivel, ce inseamna asta? Ei bine, o gazduire web de la Hosting, ar fi ideala.
Sa va spun si de ce:

  • aceasta platforma are o experienta de 10 ani in industria web, astfel ofera servicii de inalta calitate
  • au pachete de hosting pentru bloguri de mici dimensiuni dar si pentru cele cu foarte multi vizitatori
  • daca nu esti multumit de ce ceea ce iti ofera, iti poti lua banii inapoi in 30 de zile
  • la orice pachet de web hosting, avem la dispozitie Softaculous,
  • odata cu gazduirea site, acestia ofera gratuit un domeniu, pentru a intra cu succes in lumea website-urilor

logo
Cum sa nu achizitionezi aceste servicii de calitate?! Ce imi place cel mai tare este faptul ca ofera un domeniu gratuit ceea ce inseamna foarte mult pentru un blogger la inceput de drum.
Si cum nu era suficient, platforma vine in ajutorul nostru cu  suport tehnic calificat la orice ora; pentru mine este un real ajutor, pentru ca intampin dificultati cam pe orice platforma si achizitionand serviciile MegaHost e ca si cum L-as prinde pe Dumnezeu de un picior. 🙂
Ma gandesc serios sa apelez la serviciile lor, mai ales ca comenzile se fac doar online, selectam produsele sau serviciille, introducem datele si specificam modul de plata si apoi finalizam comanda.
Mi-am dorit tare mult sa am un blog pe care sa imi astern gandurile si iata ca mi-am facut curaj si am realizat acest vis. Dar ca sa ne dezvoltam avem nevoie de multa imaginatie si putina investitie.
Pentru ca visul meu sa devina unul maret si complet indeplinit trebuie sa profit de beneficiile acestei companii de gazduire web si de preturile bune care le are.
Asadar, fie ca iti doresti sa deschizi un site generalist, fie un site nisa, fie ca ai deja cativa ani de experienta si iti doresti sa devii reseller, MegaHost vine in ajutorul tau! 🙂
 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: