Skip to content

Cartea de vizita, oglinda unui blogger

Hello people!
Vreau sa ma laud cu faptul ca visul meu, incet-incet prinde contur, peste exact 7 zile o sa implinesc 4 luni de blog! Se implinesc 4 luni decand fac ceea ce mi-am dorit demult, adica sa fiu un om care face ceva chiar daca sta acasa cu un bebe.
Incerc cu fiecare articol sa strang cat mai multi cititori, care sa vada ceea ce gandesc si cum gandesc. In fiecare zi am cate o idee, care o scriu pe o lista poate candva o sa reusesc sa o realizez. 😉
Acum imi doresc tare mult sa imi comand niste carti personalizate, chiar am nevoie de ele, pentru a avea mai multe colaborari sau chiar si atunci cand organizez un concurs pe pagina de Facebook. Mi-am dat seama inca de la primul concurs ca ar fi mai mult decat ideal sa am si o carte de vizita, care sa o adaug in premiul castigatorului.
Am inceput sa caut o firma serioasa, care sa inteleaga  exact ce vreau. Dupa multe cautari pe internet, am gasit acest site carti de vizita, este exact ce imi doream.
Rafoind printre modelele lor, caci sunt foarte multe si este cam greu sa alegi, intr-un final am reusit sa ma opresc la un model carti de vizita carton. Am ales o carte de vizita eleganta si la un super pret.
Dar rafoind, am mai gasit si carti de vizita florale, care m-au bagat din nou in ceata. Modelele care au pe fundal negru, sunt superbe, daca le comand nu cred ca le mai dau la nimeni 🙂 mai ales ca avem si varianta de a rotunji colturile.


Au carti de vizita pentru mai mult de 30 de categorii si toate arata intr-un mare fel, unele fiind cartonate, colorate, alb negru, plasticate, chiar si transparente.
Sa va mai dau un pont 🙂 , daca esti din Bucuresti si faci o comanda de peste 125 lei, cei de la Urban Print iti trimit produsele comandate fara sa mai platesti transportul, plus ca ofera tot gratuit si suport tehnic. Tot cei de la Urban Print personalizeaza tricouri si fel de fel de obiecte.
Acum trebuie doar sa ma hotarasc asupra unui model, sper sa reusesc 🙂
Daca cauti si tu cartile de vizita perfecte pentru firma sau site-ul tau, da un Share!

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *