Skip to content

Cum sa ne comportam cu un Smartphone

Buna ziua!
In ultima vreme, pe cei mai multi dintre noi, ne intereseaza sa avem un telefon cat mai inteligent, elegant dar si practic.
Aceste telefoane destepte, ne fac viata mai usoara prin aplicatiile care le au. Pe langa site-urile de socializare si camera foto, eu folosesc foarte des aplicatii de tip Gps, sau aplicatii pentru a afla prognoza meteo, chiar si aplicatia mobile banking. Toate aceste ma fac sa am tot timpul la mine un smartphone.
Pentru ca am avut deja un accident cu telefonul meu, am devenit mai protectoare si am achizitionat o protectie full-body. Astfel m-am asigurat ca nu o sa mai fie zgariat sau mai rau, chiar sa ma aleg cu display-ul spart.


Smart Protection, ne ajuta pe noi mamicile sa scapam de o grija. Acest site ne ofera posibilitatea de a ne mentine telefonul nou, dar si in siguranta, aceasta protectie aparand ca un scut, aparatul.
Nu credeam ca o sa fie necesara o astfel de protectie, dar cum pitica mea este super innebunita dupa ecranul cel mare si luminos, dar mai ales sa isi faca selfie-uri šŸ™‚ a reusit sa imi sparga display-ul, avand o folie de proasta calitate.
Ce m-a facut de fapt  sa imi protejez smartphone-ul, … poi,  in primul rand, faptul ca un display costa mai bine de jumatate din pretul telefonului, iar pe langa faptul ca am cheltuit cativa banuti, am pierdut si destul timp sa gasesc o firma buna care sa il repare si sa functioneze ca si cum ar fi nou.
De aceea vreau sa recomand aceste produse cu toata increderea, sa ne bucuram de timpul pretios, petrecand-ul cu familia. Mai multe informatii gasiti si in articolul de aici. Propun sa ne bucuram la maxim de aceste inovatii, care ne fac viata mai usoara!
Daca iti place articolul nu uita sa dai Like&Share! šŸ™‚

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *