Skip to content

Unde sa ne balacim, daca nu in piscina?!

Buna dragilor, astazi vreau sa va vorbesc despre pitica mea care adora apa. Pe langa faptul ca bea foarte multa apa, dupa ce si-a umplut stomecelul ii place sa se ude cate un pic si pe corp, mai exact pe hainute. Chiar daca are doar cateva picaturi de apa in paharel, nu stiu cum face, dar reuseste sa se ude incat sa o schimb de fiecare data cand bea apa Ā šŸ™‚
Ei bine, a venit caldura si deja avem pe lista de cumparaturi si o piscina. Am cautat o firma piscineĀ si am gasit site-ul Constructii Piscine, exact ceea ce cautam.
piscina-bestway-300x300.png
Fetita, este singurul nostru copil si incercam pe cat posibil, sa ii facem toate placerile, pe care sa le imbinam si cu utilul. Astfel, o sa inteleaga de mica ca mami si tati, nu o sa ii faca doar mofturile ci, mami si tati, incearca sa ii creeze un mediu de viata sanatos, pentru o dezvoltare armonioasa.
Spuneam ca nu este doar o placere pentru ca, stiu ca inotul ajuta la o crestere frumoasa si sanatoasa a celor mici si nu numai.
Pe langa faptul ca ar petrece mai mult timp afara si nu in fata laptop-ului sau al televizorului, imi place ca nu o imi ude tot prin casa, iar ea in sfarsit se va putea bucura de o balaceala pe cinste. šŸ™‚
Am vazut o gramada deĀ piscine,Ā cu diferite modele si dimensiuni, dar dupa un search amanuntit pe Google,Ā Elcora Piscine, ne-a raspuns cererii noastre cu o super oferta.
O piscina „pe masura” noastra, asa de mare incat sa incapa toata familia in ea.Ā O piscina suprateranaĀ Bestway cu diametru de 3,66m, o adancime de 76 cm, plus un sistem de filtrare inclus. Avem o curte mare, deci acest tip de piscina ar fi ideal.
Aceasta firma indeplineste si regula noastra de cativa ani, aceea de a achizitiona produse romanesti. M-am bucurat cand am citit ca, Elcora Piscine are deja o experienta de aproximativ 10 ani, activand in Romania, ceea ce imi da si mai multa incredere sa comand de la ei.
hobby_pool_6_nmbk-hf_xzqm-cj_0dg9-7cSi cum nu era suficient, aceasta firma ofera mai multe servicii de care inevitabil avem nevoie, asigurand alimentarea corecta a piscinei cu apa. Pe langa renovari piscine, acestia vin in sprijinul nostru cu livrarea gratuita a propriilor produse dar si consiliere gratuita, iar pe blogul lor gasim tot felul de sfaturi pentru a intretine o piscina. Constructia piscinelor fiind principala activitate, dar si proiectarea 3D, intretinerea si au si un magazin in acest domeniu.
Eu zic sa nu stati prea mult pe ganduri si sa achizitionati piscina perfecta pentru copilasii vostri, sa se bucure de apa iar voi de momente frumoase petrecute impreuna!
 

2 Comments

  1. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok.

    I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *