Skip to content

Apavieții cu Ecowater Store

 
Cu siguranță că dacă apa ar dispărea de pe planeta noastră și omul ar muri, iar alterarea calității lichidului vital are consecințe dezastruoase asupra sănătății oamenilor.
Iată motivele pentru care viața este incompatibilă cu lipsa apei sau cu contaminarea acesteia:

 • Corpul omenesc este alcătuit din 70% apă, lichidul vital intrând în componența țesuturilor, sângelui, creierului, mușchilor. Nu este compartiment anatomic omenesc în care să nu se afle apa. Cu siguranță că așa ar trebui să privim lucrurile de câte ori bem, ne spălăm și folosim în alimentație orice fel de apă. Fie că ne otrăvim în exterior, fie în interior, efectele vor fi aceleași. Din păcate au fost cazuri în care copiii au fost otrăviți de către părinții lor fiindcă li s-a dat apă sau lapte praf preparat cu apă otrăvitoare sau contaminată.
 • Apa este fluidul fără de care reacțiile biochimice din organism nu s-ar putea desfășura, de aceea în lipsa acesteia moartea se instalează rapid. Ea contribuie la eliberarea toxicităților din organism, menține constantă temperatura corpului prin transpirație, asigură presiunea constantă a sângelui și metabolismul. Se înțelege că apa care are conținut mare de fier, de calcar, magneziu sau hidrogen sulfurat dă reacții biochimice dăunătoare organismului. Orice element în plus sau în minus înseamnă modificarea produșilor care rezultă din reacții. Omul are nevoie de 1,5 litri de apă curată pe zi pentru a-și menține sănătatea.
 • Apa este folosită la menținerea igienei personale, la spălarea rufelor și în alimentație. De la banalul ceai sau cafea, la orice preparate este nevoie de apă. Vesela se spală cu apă, fața se spală cu apă, ochii intră în contact cu apa, fructele și legumele au nevoie de apă să ajungă la maturitate.

Având în vedere toate aceste aspecte, cea mai bună investiție în domeniul sănătății o reprezintă procurarea unei ape curate, iar acest lucru este posibil cu produsele oferite de Ecowater Store.
 
De ce nu mai există apă pură în natură?
Oricât am idealiza, apă pură în natură nu mai există. Au fost afectate de poluare și izvoarele din sălbăticie. Specialiștii au declarat apa de ploaie, apa din nori ca fiind cea mai curată, dar se pare că mitul este demontat de realitate. Ultimele studii arată că:
-un avion poluează cât 3500 de mașini și are impact direct asupra norilor și ozonului fiindcă zboară la înălțime
-poluarea aviatică ucide anual 10 000 de oameni
-kerosemul are conținut ridicat de substanțe nocive: plumb, aluminiu.
Așadar apa de ploaie departe de a fi pură. Izvoarele din sălbăticie sunt și ele contaminate fiindcă provin și din pământ, dar și din resursele pluviale.
Se crede însă că pământul acționează ca un filtru, iar apa din fântână și de la adâncimi mari este potabilă. Și acest mit poate ucide, fiindcă:
-au loc frecvent deversări de substanțe toxice făcute de către oameni sau scurgeri involuntare de otrăvuri de la diverse fabrici, iar capacitatea de filtrare a solului este limitată
-substanțele petroliere sunt greu de filtrat
-substanțele folosite în agricultură circulă pe sub pământ și ajung în paharele noastre
-există zone din țară unde canalizarea nu este făcută corect, prin urmare materiile fecale se infiltrează în sol, iar de-acolo ajung în fâtâni.
Poluarea vine acum de la exteriorul pământului, dar și în interiorul său s-a format un rezervor de otrăvuri.
 
O apă curată pentru o viață lungă și fericită
Oamenii de pe glob și-au dat seama de importanța apei și de pericolele la care se expun consumând apă cu probleme, astfel că Ecowater Store este liderul produselor care asigură cea mai bună apă din lume de peste 90 de ani.
Magazinul distribuie în România cele mai bune produse la prețuri competitive de doar 15 ani.
Există peste 25 000 de clienți mulțumiți fiindcă livrarea se face gratuit, clienții beneficiază, la cerere de analiza apei, montaje și întreținere în perioada de postgaranție, dar au și drept de retur în 14 zile, dacă sunt nemulțumiți de ceva.
O gamă variată de produse așteaptă să-și facă datoria, iar clienții sunt consiliați de către operatorii de vânzări să aleagă ceea ce este mai eficient pentru gospodăriile lor.
 
Pachetele standard de tratare asigură simultan filtrarea apei de particulele aflate în suspensie, dedurizarea apei, distrugerea microorganismelor și bacteriilor și a tuturor compușilor dăunători.Ele sunt eficiente fiindcă nu sunt necesare achiziții repetate, ci se asigură rezolvarea tuturor problemelor la un preț rezonabil și printr-o comandă.
Efecte benefice multiple are și aparat multifunctional pentru deferizare, demanganizare, eliminare hidrogen sulfurat, care are o perioadă lungă de viață și funcționează fără consumabile.
Deosebit de utile sunt și testerele: de duritate, de fier, de magan, de măsurare a pH sau NO3.
 
Educarea maselor despre utilizarea apei de calitate
Se pare că la capitolul educarea populației din România cu privire la utilizarea apei potabile mai este de lucrat. Acest lucru poate fi demonstrat prin cazurile din presă despre copiii care mor otrăviți fiindcă familiile lor le dau apă din fântâni a căror apă nu a fost testată, prin ușurința unora de a se arunca pe timpul verii în apa unor lacuri cu apă infestată, prin faptul că dedurizatoarele sau pachetele standard de tratare a apei lipsesc din gospodării, deși ar trebui să se afle înaintea electrocasnicelor ca prioritate.
 
Oamenii care locuiesc în orașe se mulțumesc cu apa de la robinet și au impresia că este tratată corespunzător, cu toate acestea nu întreprind nicio măsură nici când văd nisipul care se depunde în cadă sau sesizează faptul că uneori pe țeava cu apă rece se strecoară vietăți vizibile cu ochiul liber și impurități.
Așa cum asigurarea locuinței a devenit obligatorie, se impune și asigurarea unei ape de calitate pentru fiecare familie din România. Se cheltuiesc mult mai mulți bani pe excursii și obiecte de lux, decât se investesc în sănătate.
Și instituțiile publice, în special cele în care se desfășoară activități cu copii, ar trebui să fie prevăzute cu dedurizatoare și pachete standard pentru tratarea completă a apei, cu atât mai mult, cu cât aceste produse și oferte nu sunt scumpe.
Sănătatea se află pe primul plan, iar reprezentanții magazinului s-au gândit să ofere produsele și serviciile în rate.
 
 
 

6 Comments

 1. Hello it’s me, I am also visiting this site on a regular
  basis, this web site is in fact pleasant and the people are genuinely
  sharing fastidious thoughts.

 2. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am experiencing issues with
  your RSS. I don’t understand the reason why I cannot join it.
  Is there anyone else having the same RSS issues?
  Anyone that knows the answer can you kindly respond?
  Thanx!!

 3. Hi, Neat post. There is an issue with your site in internet explorer, may test
  this? IE nonetheless is the market leader and a large component of other people will omit your magnificent writing due
  to this problem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *