Skip to content

Instaltermic.ro

Buna ziua
Imi amintesc, cand eram mica, mama ne certa mereu pe timp de iarna sa nu ne jucam pe jos ca ne este frig, pe atunci nu aveam parchet sau beton pe jos.
Dar, astazi cand te gandesti sa iti construiesti o casa, trebuie sa iei in calcul si aceste aspecte, ca sa ai casa ideala. In special cand ai deja un copil, te gandesti cum sa faci sa ii fie lui cel mai bine.
Asa am ajuns sa caut pe Instaltermic.ro incalzirea cu pardosealao firma care vine in ajutorul nostru exact cu ceea ce avem nevoie. Mai exact, societatea ne ofera  lucrari pentru  instalatii termice si electrice, toate construite cu materiale de calitate superioara. Ne sunt oferite servicii de calitate, profesionale si eficiente, chiar si pentru un proiect banal sau unul amplu.
incalzire-in-pardoseala-cu-agent-termic-150x150
Intai de toate trebuie sa vedem ce inseamna de fapt incalzirea prin pardoseala. Aceste sisteme incalzesc cu o temperatura scazuta a suprafetei pardoselii, o distributie uniforma a temperaturii printr-o energie radianta medie care confera o incalzire optima si economica a imobilelor, si este recomandat oricaror tipuri de imobile si incaperi indiferent de destinatia acestora.
Sistemul ca sursa unica de incalzire, va asigura tot necesarul de caldura al spatiului de incalzit. Folosit ca sursa suplimentara de incalzire, sistemul de incalzire prin pardoseala, va putea fi montat si pentru a suplimenta un alt sistem de incalzire deja existent. Sistemele se pot utiliza atat pentru cladiri si imobile noi cat si pentru cele existente, in acest ultim caz sistemele se pot monta in aceleasi conditii ca la o cladire noua.
Printre avantaje avem si disparitia condensului de pe pereti, ceea ce ma bucura enorm, plus ca nu creeaza probleme persoanelor alergice.
panou-solar-in-sistem-termosifon-150x150Tot pe acest site am gasit si panouri solare, chiar ne gandeam cat de eficiente sunt:

 • Producerea de apa calda menajera
 • Aport la incalzirea locuintei pe timpul ierni
 • Incalzirea apei din piscina pe timp de vara.

Acum ne ramane doar sa alegem varianta cea buna, ca preturile sunt destul de acceptabile.Voi ce fel de incalzire folositi? 🙂

9 Comments

 1. George Ilea George Ilea

  Personal nu imi place ideea de incalzire prim pardoseala, dar ideea de incalzire a locuintei cu panouri solare mi-i e pare interesanta.

 2. Burlacu Mihaela Burlacu Mihaela

  Incalzirea prin pardoseala este benefica. Incalzeste in mod egal tot apartamentul si asigura o singura sursa de caldura.

 3. Marina Rota Marina Rota

  Printre avantaje avem si disparitia condensului de pe pereti, ceea ce ma bucura enorm

 4. Huzum Mihaela Huzum Mihaela

  Îmi place ideea cu încălzire în pardoseala. Chiar as încerca.

 5. Nicolescu Aurica Nicolescu Aurica

  este ingenioasa si foarte utila incalzirea in pardoseala

 6. doina doina

  Îmi place ideea cu încălzire în pardoseala.Mi se pare o ideie buna si excelenta pentru casa,eu de exemplu es incerca.Mai ales ca asigura o singura sursa de caldura.

 7. danutza_1987 danutza_1987

  instaltermic.ro vine mereu in ajutor pentru creea confortul si caldura in casa. Copiii se pot juca in siguranta, iar parintii sint mega- multumiti.

 8. Este un articol destul de bun, multumesc mult!

 9. deeadeutza6 deeadeutza6

  este un subiect interesant si bun pentru sfaturi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: