Skip to content

Cum aleg lenjeria pentru pat?

Cadrul patului, salteaua, dar si calitatea pilotei si a pernelor contribuie la calitatea somnului tau, insa nu ignora calitatea lenjeriei de pat. Atat tu, cat si copilul tau trebuie sa aveti un somn linistit si odihnitor. Tu stii cum sa alegi lenjeria pentru patul vostru?
Am descoperit de curand un magazin online care vinde lenjerii. Stiu ce o sa spuneti: „Dar sunt atatea!”. Ei bine, da, dar nu ca acesta. De cum am intrat pe site am gasit un design special al paginilor, poze profesioniste si texte scrise corect gramatical. (Nu va mirati ca spun asa, dar am gasit atatea in care limba romana era, saraca, batjocorita maxim!) . Toate informatiile sunt puse la vedere: despre firma, despre cum pot comanda sau termenul de retur. Normal, am avut incredere mai mare sa dau o comanda de pe acest site decat pe cele „de duzina”. De ce va spun despre el? Ei bine, pentru ca aici veti gasi doar lenjerii de pat din bumbac 100%, un material care „respira”, altfel spus, care permite aerului sa circule, iar acest lucru va reduce riscul de a transpira in timpul noptii. Este vorba despre Colenza, un brand aparut destul de recent in Romania. Produsele sunt italienesti si create special pentru acest magazin. Haideti sa va povestesc despre ce mi-am cumparat!
Voiam o lenjerie noua. Adica un cearceaf de pat, unul pentru pilota si fete de perna. Voiam neaparat sa am un cearceaf cu elastic. Nu stiu daca si copilul vostru face la fel, dar al meu zici ca are maracini pe el! Trage cearceaful in toate directiile. Asa ca un cearceaf cu elastic este cea mai practica varianta pe care am putut-o gasi. Iar la Colenza am gasit astfel de cearceafuri. Produsele lor sunt in culori pastelate si fara imprimeu. Probabil copilul ar fi gasit-o plictisitoare, dar m-am gandit sa imi combin componentele unui set in culori diferite si sa imi creez propriul set, asa cum imi place mie. Mi-am luat un cearceaf de pat galben (giallo), 2 fete de perna verzi si un cearceaf de pilota maro (tortora).
In ceea ce priveste cearceaful pentru pilota, la Colenza veti gasi un stil nou al acestui cearceaf. Plicul obisnuit pentru pilota nu mai este de actualitate! Ei au acea lenjerie tip hotel, in care cearceaful este liber si se intoarce peste pilota. Am fost sceptica la inceput, dar pot sa va spun ca hotelierii stiu mai bine decat noi ce sa foloseasca pentru ca oaspetii lor sa se odihneasca toata noaptea. In primul rand, pilota mea nu s-a mai strans in mijlocul cearceafului. Acum este mereu intinsa, indiferent de cat de mult se foieste copilul noaptea. Apoi, am scapat de curatarea colturilor inainte de spalare. Nu mai are unde sa se adune praf si murdarie. Practic, cearceaful pentru pilota de la Colenza este mult mai usor de folosit, mai igienic si chiar mai elegant! Gaseste aici aici modelele pentru cearceaful de pilota Colenza.
Stiu ca produsele lor nu sunt cele mai ieftine de pe piata, dar, credeti-ma, nu veti regreta nici un leu! In primul rand, produsele au venit ambalate intr-o cutie de cadou, asa ca as fi putut-o foarte bine sa o platesc si sa o trimit cadou mamei mele (cred ca i-ar fi placut si ei). Apoi, fiecare produs este impachetat individual, iar pe ambalaj gasesc detalii tehnice precum dimensiunea lor. Si nu in ultimul rand, acestea au si finisaje frumos lucrate, fara ate iesite din cusatura sau resturi de material. Dupa cum am mai spus, se vedea clar ca este vorba despre lenjerii de calitate foarte buna.

Cum am dormit cu totii in noua lenjerie? Vis! Va las si pe voi sa descoperiti.

55 Comments

  1. Si noi ne comandam lenjerie de pe net de obicei, pana acum am dat gres o singura data, nu ne-a placut materialul la una 😀

  2. mihaelanistor mihaelanistor

    Pentru mine conteaza mult să poate fi spălate la temperaturi mari fără să se decoloreze. Să aibă o dimensiune potrivită patului, tare greu găsesc și să aibă un design aparte.

  3. bolocanmihaela bolocanmihaela

    Si mie imi trebuie un cearceaf din acela cu elastic dar nu gasesc marimea potrivita! 🙁

  4. Eu mereu cumpar lenjerii produse in Romania, am un magazin tare fain in orasul unde locuiesc parintii mei.

  5. Iarna imi place sa imi cumpar lenjerii de pat plusate care sa ma ajute sa ma incalzesc mai repede! :))

    • Sunt sigura ca si bumbacul iti ofera ceea ce iti doresti😊

  6. MindCocktail MindCocktail

    Am intrat pe site-ul lor și produsele chiar par să fie așa cum le descrii tu. Te las acum, că am treabă să răsfoiesc prin lenjerii. :)) Sper să găsesc și pentru patul meu imens, pentru care greu reușesc să cumpăr lenjerii să-mi și placă și să fie și suficient de mari.

  7. Eu caut sa fie bumbac 100% si evident sa aiba un model atractiv pentru mine.

  8. portiadecitit portiadecitit

    Chiar par calitative, din ce se observa in poze.

  9. Ar trebui sa investesc si eu in cateva seturi noi de lenjerii. Poate imi dau si eu o comanda de 2-3 bucati

  10. Hi there all, here every person is sharing such know-how, therefore it’s pleasant to read this blog, and I used to visit this blog every day.

  11. Very neat article post.Much thanks again. Really Great.

  12. Very informative article post.Much thanks again. Will read on…

  13. Thanks for the blog.Really looking forward to read more. Want more.

  14. wow, awesome blog post.Really thank you! Cool.

  15. I really like and appreciate your blog post.Really thank you! Really Great.

  16. A big thank you for your blog. Fantastic.

  17. Appreciate you sharing, great blog.Really looking forward to read more. Will read on…

  18. Thank you for your article.Really looking forward to read more. Cool.

  19. Hey, thanks for the article.Much thanks again. Great.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *