Skip to content

Kunis ne protejeaza telefonul

Lumea este din ce in ce mai mult in cautare de lucruri noi, moderne, calitative. Dar ceea ce m-a surprins cel mai mult, a fost faptul ca se revine la natural. Nu este un lucru rau, dimpotriva. Oamenii isi doresc sa manance natural, cauta materiale naturale, medicamente naturiste, iar lista poate continua. Tot din dorinta de a-mi creste copilul sanatos am ales sa locuim la tara.
Este imposibil ca tot ce ne inconjoara sa provina din natura, dar ma gandeam ce obiect din casa poate sa imi aminteasca ca natural inseamna si o viata sanatoasa fara prea multe chimicale, astfel ma voi ambitiona sa am si un stil de viata sanatos.
 


Asadar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost chiar telefonul. Ce pot sa fac sa am un smartphone protejat, dar in acelasi timp sa aiba un aspect placut, o infatisare care sa tinda spre natural. M-am plictisit de husele din plastic care oricum nu protejeaza in niciun fel si mai mult de atat ascund rafinamentul unui telefon destept.
Cum „domnul Google“ ne scoate din orice incurcatura, am dat un search pentru huse din lemn. Ce am gasit?! Mai multe site-uri dintre care si carcase din lemn pentru mai multe modele de telefon, pe pagina celor de la Kunis. Acestia avand de fapt un magazin online cu gadget-uri, printre care au strecurat si cateva accesorii, atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru telefoane. Va spuneam si in articolul de aici, ca acest magazin apartine unei familii pasionata de tot ce e frumos, inclusiv calatorii.
 

 
Kunis Boutique, ne ofera 6 modele de carcase pentru marcile Samsung si Iphone. Acestea vor fi preferatele iubitorilor de lemn, datorita design-ului deosebit al lemnului. Diversitatea acestora este reprezentata de mesajul sau animatiile gravate direct pe lemn.
Pe langa estetica, aceste carcase au rolul de a proteja telefonul dumneavoastra impotriva socurilor, fara a folosi o husa banala din plastic care tuturor ne displace.
 

Chiar nu mi-am putut imagina ca s-ar putea realiza un astfel de produs din lemn, iar preturile sunt chiar rentabile in comparatie cu avantajele acestor carcase.
Comanda se poate face online pe pagina de Facebook a site-ului, tot acolo puteti cere mai multe detalii despre produsul dorit.

3 Comments

  1. Mela lore Mela lore

    Interesant

  2. Trandafir Marin Trandafir Marin

    Nici nu am stiut ca exista asa ceva . Arata bine sper sa fie util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *