Skip to content

Iubesc IA

Iubesc ia.
Chiar daca nu prea am avut ocazia sa port un astfel de articol vestimentar, pentru mine semnifica mult. Inca de mic copil imi placea la nebunie cum ne imbracau parintii la serbarile de 1 decembrie in costum popular. O astfel de imbracaminte parca imi purifica sufletul, ma simteam atat de speciala si o purtam cu atata grija sa nu cumva sa ii stric din frumuseste.

Astazi ia romaneasca este de nelipsit din garderoba noastra a doamnelor si domnisoarelor, este atat de necesar sa ai cel putin o ie la fel cum ai nevoie macar de o pereche de pantofi nude. šŸ˜‰
 
Deosebite, aceste ii cusute manual ne trezesc amintiri si sentimente parca din vremuri demult apuse. Anilu ne ofera o multime de modele de bluze si rochii cu motive traditionale avand disponibile diverse marimi, iar daca pe site nu gasiti ceea ce cautati puteti face o comanda personalizata, exact dupa dorintele dumneavoastra.

La fel ca si pantofii nude, aceste ii pot fi asortate si purtate foarte usor. Va puteti bucura de lejeritatea iei intr-o zi calduroasa sau puteti imbraca una dintre iile traditionale Anilu chiar si la un eveniment, aratand excelent indiferent de situatie.
Magazinul Anilu se lauda cu produse cusute dar si pictate, doar de mesteri si artisti plastici care realizeaza astfel de imbracaminte pentru toate categoriile de persoane, acestea se vand atat in Romania cat si in afara cu preturi incepand de la 190 lei.

Cum ii sade bine romancei daca nu intr-o ie frumos brodata, feminina si confortabila. Si cand te gandesti ca este asa simplu de comandat mai ales ca ne aflam intr-o perioada de promotii, iar comanda poate fi platita ramburs, in rate sau cu cardul.
Haideti sa ne mandrim cu portul traditional romanesc, sa purtam ceea ce ne reprezinta pe noi ca si popor, sa purtam produse de calitate cu suflet lucrate! šŸ™‚

3 Comments

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me? https://www.gate.io/es/signup/XwNAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *