Skip to content

Blogul, jurnalul meu

Hei, dragii mei cititori!
Va multumesc ca sunteti aici si ma sprijiniti in ceea ce fac. In curand o sa aniversam un an de blogging si mi-am propus sa trecem la nivelul urmator. Asta insemnand sa achizitionez un domeniu, iar o data cu el sa vina si gazduirea web care imi ajuta blogul sa fie accesat cat mai rapid.
Visez demult la un hosting web, de fapt asta mi-ar  indeplini complet visul. Mi-am dorit ca blogul acesta sa fie oaza mea de liniste, sa fie un inceput frumos in care sa imi scriu ofurile si bucuriile, si iata ca asa este.
Totdeauna cand reusesc sa termin de scris si public un articol, ma simt la fel de relaxata ca si cum am avut parte de masaj o zi intreaga. Nu, nu exagerez! Ador sa scriu aici, sa va scriu voua, iar satisfactia ca mi-am creat singura aceasta a doua casa, e de nedescris in cuvinte.
gazduire-web
Se zice ca omul cu cat imbatraneste, cu atat gandeste mai intelept. Astazi, o data cu implinirea varstei de 23 de ani, m-am hotarat. Cei de la Gazduire Enterprise, sunt cei mai potriviti pentru ca acest locsor sa fie cuibusorul in care eu sa ma destanui. Cum zic unii, sa imi consum vorbele, ca-s nevorbita. 🙂
Imi doresc sa duc blogul la next level, pentru ca am invatat un pic cum sta treaba pe aici si nu vreau sa ma las, dimpotriva abea astept sa acumulez cat mai multa informatie si sa o pun in aplicare. De exemplu, unul dintre pachetele Enterprise- CDN Self-Hosted mi-a facut cu ochiul, avand urmatoarele caracteristici:

  • optimizata GTmetrix,
  • performanta excelenta pentru WordPress,
  • CDN Self-Hosted,
  • 10 GB spatiu web alocat,
  • Certificate SSL,
  • cPanel, Softaculous,
  • HTTP/2,
  • ALPN,
  • 4 GB RAM 4 CPU cores
  • Backup extern zilnic cu retentie 21 zile.

Poate ca nici voi nu intelegeti mare lucru din ce scrie mai sus, dar va promit ca imediat ce ma lamuresc eu, mai scriu un articol despre cum se face trecerea unui blog gratuit pe unul cu domeniu propriu.
GazduireEnterpriseSRL-1501147308
Profesionalismul si daruirea, celor de la Gazduire Enterprise m-au convins sa ii aleg pe ei, iar ei sper sa imi aleaga blogul meu, sa il faca frumos si de calitate. Imi doresc ca acesta sa fie aerisit, usor de citit dar  si placut ochiului. Acestea sunt dorintele mele, acum sa vedem ce reusesc ei sa faca, see you then. 😉
Tot atunci va voi da si detalii  tehnice, o sa va zic si preturi dar mai ales, va voi povesti despre diferenta dintre blogul de acum si blogul de atunci.
Va las cu inima tremuranda de nerabdare! 🙂

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *