Skip to content

Marvis ajuta mamicile

Cand vine vorba de meseria de mama, toata lumea crede ca este cel mai usor lucru din lume.
Dar daca stai acasa trebuie sa gatesti, sa faci ordine, sa duci/sa aduci copilul de la gradinita/scoala, sa faci cumparaturi, etc. Asta daca ai norocul sa stai la oras, in cazul in care locuiesti la tara este mult mai mult de lucru.
Dar toate acestea nu mai conteaza atata timp cat muncesti pentru copilul tau si pana la urma pentru familia ta, care fie ca recunoaste fie ca nu, se bazeaza pe tine.
slide-3-mobile
Sunt intrebata din ce in ce mai des, de ce nu scriu din experienta mea de mamica. Ei bine, hadeti sa va vorbesc.
Obisnuim sa ne plangem de mila, ca trebuie sa facem o gramada de chestii pe langa faptul ca trebuie sa petrecem timp cu cel mic si cand ne uitam in urma, realizam ca am muncit degeaba o zi intreaga.
Chiar daca am un singur copil, asta nu inseamna ca imi este foarte usor, dar imi doresc sa-mi fie.
De aceea ma gandesc inca de pe acum, cum ar fi daca fetita mea ar mai avea un fratior sau o surioara.
Aud mereu mamici vorbind despre dormitul cu bebe. Asa ca am facut o lista pentru toate pregatelile de dinainte de nastere si am inceput cu patutul, ca sa ma lamuresc.
descărcare
Am dat un search pe Google si am gasit site-ul Marvis. Un producator de patuturi din lemn masiv de fag, care se mandreste cu o gama variata de patuturi pentru copii.
Am gasit patuturi de la cele mai simple, pana la cele mai complexe.
Mi-a atras atentia patutul transformabil Anais, un patut ce poate fi folosit de un bebe dar dupa ce creste, patutul se poate transforma intr-un pat de o persoana. Asta ar inseamna o investitie pe termen lung.
Mi se pare genial acest patut, pe langa faptul ca poate fi folosit o buna perioada de timp, acesta este multifunctional. Mi-a placut foarte mult corpul de mobilier pe care pot sa schimbi bebelusul dar si faptul ca are multe spatii de depozitat.
La fel ca celelalte patuturi, acesta are cateva trepte de modificare a inaltimii sezutului. Este construit in conformitate cu recomandarile UE, care ne garanteaza ca cel mic nu va avea parte de accidente in acest patut minunat.
Consider ca acest mobilier usureaza intr-un fel sau altul munca parintilor. Mai ales daca mamica a nascut prin cezariana, locul creat special pentru a imbraca copilul este situat perfect, pentru a nu afecta operatia.


 
Nici accesoriile pentru patuturi de pe acest site nu sunt mai prejos. De exemplu lenjeriile confectionate din bumbac au colorate divese animatii, care cu siguranta vor fi indragite de cei mici.
La fel de mult vor iubi si salteaua care are in structura sa fibra de cocos, pentru a nu provoca alergii. Aceasta mentine salteaua ferma si uniforma, ideala pentru coloana vertebrala a bebelusului.
Un alt ajutor, pentru tine mamico, ar fi setul de rotile dar si balansoarul, acestea sunt optionale, dar pot fi asamblate foarte usor si ne ajuta in diverse situatii, asta in cazul in care alegeti un patut normal.
Asa ca, dragele mele mamici cautati, indragiti si comandati un patut calitativ, construit de oameni priceputi care este special creat pentru o familie fericita.
La un click distanta gasiti ajutorul de nadejde, astfel ne vom creste copilasi fericiti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *