Skip to content

Amenajare cu Savelectro

Abea ce am terminat de renovat casa si pentru ca ne dorim sa-i  schimbam aspectul  am dat un search pe Google sa vedem ce se mai poarta in materie de interioare case.

Spre surprinderea mea, am gasit in mai multe locuri, varianta in care ne putem moderniza casa cu ajutorul unor corpuri de iluminat.

Da, poate suna ciudat dar chiar se poate.
Pana sa incepem modificarile, aveam camere banale care, parca nu aveau viata.
Din acest motiv, acum dupa renovare ne dorim sa achizitionam cateva obiecte care sa ne infrumuseteze caminul.
Imi place sa gatesc si pentru ca nu reusesc sa fac mancare doar ziua, trebuie sa pregatesc si seara cate ceva iar pentru asta am nevoie de o camera iluminata corespunzator, in care sa ma simt confortabil atat eu cat si invitatii mei.
CCCSHOPPHOTOS_42332_photo-500x500-210x228
Tocmai din acest motiv am ales sa comand cate un bec vintage, facand un aliniament cu vreo 4,5 becuri, exact cele care imi plac cel mai mult, acestea sa fie pe partea de bar unde nu este nevoie de o lumina puternica. Aceste becuri, au rolul de a mi relaxa invitatii, astfel ii vor introduce intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Iar pentru zona mea de lucru imi doresc becuri cu led, care sa imi ofere luminiozitatea de care am nevoie, dar in acelasi timp sa fie o lumina confortabila, ce nu deranjeaza.
8718696497586-IMS-global-210x228
Becul cu led de 8W Philips 3000 K Alb Cald, are un consum scazut si o iluminare de inalta calitate, astfel acesta va raspandi  in intreaga camera o lumina creata de un bec de 60W, dar in comparatie cu acesta, consumul este de vreo 7 ori mai mic.
Dupa ce am vizualizat toate produsele, am inceput sa imi umplu cosul virtual de cumparaturi, iar ca sa fie treaba buna mi-am comandat si un cantar de bucatarie, dar si unul pentru persoane. Nu puteam sa le trec cu vederea, avand niste preturi asa de bune.
O data intrata pe site-ul celor de la Savelectro, acestia mi-au dat idei si pentru celelalte camere din casa. 🙂
In special pentru living, locul unde o sa fie amplasat bradul de Craciun. Am vazut cateva modele de becuri vintage, construite special pentru aceasta sarbatoare avnd cateva modele.
Voi ce fel de lumina preferati vintage, clasica sau moderna? Aruncati un ochi pe acest site, sunt sigura ca o sa gasiti cel putin un produs pe care il cautati demult.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *