Skip to content

Concentrare maxima cu Ayurmed

Siropul Memo On, este un produs nou, ayurvedic care ne ajuta sa ne concentram si sa retinem.
Un sirop de culoare verde, realizat din plante.
La fel ca toate produsele de la Ayurmed, acesta nu creaza dependenta si nu provoaca reactii adverse.
Am ales sa testez acest produs, pentru ca am foarte mult de scris, atat aici, cat si in afara blogului si chiar aveam nevoie de un astfel de supliment.
Asa cum va spuneam, acest produs contine doar ingrediente naturale:
Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), extract din frunze (5:1)
Rosmarinus officinalis (Rozmarin), extract din frunze (5:1)
Melissa officinalis (Roinita), extract din parti aeriene (6:1)
Apa deminearalizata
Sorbat de potasiu
Zahar.
20171112_120439-1208027326.jpg
Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor- o specie veche care poate ajunge pana la 1000 mie de ani) frunze- Ginkgo Biloba contine numeroase substante flavonoide, dar si luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantocianini sau ginkgolide contribuind la optimizarea functiei cerebrale, sustine circulatia sanguine cerebrala, astfel mentine aportul necesar de oxigen si glucoza in creier. Mentine echilibrul mental si ajuta la sustinerea performantelor mentale. Prin efectul antioxidant contribuie la incetinirea proceselor de imbatranire celulara.
In plus, frunzele de Gingko biloba sunt cunoscute si pentru un efect pozitiv asupra functionarii creierului, ce include vigilenta mentala, imbunatatirea memoriei, reducerea lipsei de energie si a oboselii mintale.
Rosmarinus officinalis (Rozmarin), frunze- Rozmarinul este stimulant cognitiv, ajuta la normalizarea circulatiei periferice si cerebrale, mentine memoria si capacitatea de concentrare in caz de suprasolicitare psihica. Antioxidantii din rozmarin, cum ar fi acizii carnosic si rosmarinic, protejeaza creierul de stresul oxidativ.
Rozmarinul este una dintre acele plante cu o gramada de utilizari. Este extrem de rezistenta  dar si usor de crescut atat in interior cat si afara. In casa, are nevoie de lumina puternica, o umzeala si o caldura potrivita.
20171112_115749-22025372488.jpg
Melissa officinalis (Roinita), parti aeriene- Roinita reduce starile de agitatie, stres si suprasolicitare. Are efecte intineritoare asupra celulelor nervoase si neuronilor si contribuie la imbunatatirea memoriei. Are doua componente primare, eugenolul si acidul rosmarinic care mentin sanatatea sistemului nervos. Eugenolul este un antioxidant ce sustine procesele naturale de vindecare ale organismului prin eliminarea radicalilor liberi care afecteaza celulele creierului. Ajuta la mentinerea nivelurilor de antioxidanti ai organismului, dismutaza si glutation peroxidaza. Acidul rosmarinic promoveaza un efect antidepresiv. Acidul rosmarinic incurajeaza fluxul sanguin, care ajuta la mentinerea sanatatii celulelor cerebrale.
Roinita creste in tufe dense ce nu depasesc inaltimea de 90-100cm. Perena, frunzele acestei plante se vestejesc si cad la sfarsitul toamnei, dar acestea reapar primavara.
Am administrat cate 2 lingurite de 3 ori pe zi, cu o ora inainte de masa.
Iata la ce ne ajuta siropul Memo On:
–          functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual;
–          sustinerea elevilor si a studentilor la efort psihic si intelectual intens, mai ales in perioada examenelor.
Gustul plantelor reprezinta sanatatea, alegeti verde, alegeti Ayurmed!

One Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: