Skip to content

MegaHost.ro

Blogurile mele inseamna mult pentru mine.
Dupa ele imi mulez programul meu de acasa. Dar nu in totalitate, adica este o placere sa scriu, sa retraiesc momente povestind aici. Nu stiu daca termenul „serviciu” este cel mai potrivit, ideea este ca imi place sa scriu si vreau sa o fac cat mai frecvent.
Ca orice pasiune, orice hobby, la un moment dat trebuie sa investesti ca sa vezi rezultate si sa ajungi acolo unde iti doresti.
Pentru mine nu conteaza faptul ca atunci cand imi prezint site-ul cuiva acesta arata mai profi daca are si domeniu. Singurul lucru care imi atrage atentia la un blog, este aspectul dar si continutul care trebuie sa ma faca sa il citesc.
Imi plac site-urile aerisite, care se citesc usor si care se incarca rapid, de asta va vorbesc astazi despre gazduire website.
Imi povestea o prietena ca MegaHost este o companie ce inchiriaza servere dedicate la cele mai mici preturi de pe piata. Atunci cand un client inchiriaza o masina de calcul in totalitate, fara a o imparti cu nimeni altcineva, inseamna ca a inchiriat un server dedicat. Acest tip de serviciu este util atunci cand cel carHost. il inchiriaza are nevoie de flexibilitate mai mare in ceea ce priveste sistemul de operare, anumite componente hardware cum ar fi memoria RAM, procesoarele.
Pe unul dintre blog-uri am deja un hosting care ma multumeste. Dar, pot sa fac o comparatie intre cele doua pe viitor.
images (1)
Iata cateva motive pentru care Mega Host vrea sa ii alegi:

  • Vechimea si experienta acumulata de-a lungul celor peste 10 ani isi spun cuvantul zi de zi in fiecare dintre serviciile pe care MegaHost le ofera. La noi profesionalismul si seriozitatea sunt la ele acasa.
  • Pentru ca iti vom da toti banii inapoi in maxim 30 de zile daca nu esti multumit de serviciile noastre, dar iti putem garanta ca vei fi!
  • Oferim gazduire web pentru toate platformele online
  • Pentru ca la pachet cu orice plan de gazduire site, iti oferim gratuit si un domeniu .com, .org, .net sau .info pentru a face primii pasi in lumea website-urilor!
  • Un alt lucru la care ne-am gandit a fost acela de a oferi servicii si persoanelor care au proiecte aflate la inceput si care nu necesita foarte multe resurse, astfel ca in lista noastra de servicii se afla si pachete de gazduire la preturi foarte accesibile.
  •  Ne poti contacta oricand, la orice ora pentru suport tehnic in cazul in care site-ul tau are nevoie de ajutor.

One Comment

  1. Anda Gabriela Moc Anda Gabriela Moc

    Sunt foarte curioasa sa mi spui ce efecte ai observat ca are acest produs asupra sistemului tau nervos pentru ca dupa parerea mea aceste suplimente sunt mai mult o afacere decat un beneficiu…si ma mai intereseaza daca ai consultat medicul de specialitate inaintea de a lua aceste pastile…naturale sau nu…tot pastile sunt….multumesc mult pentru articol…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: