Skip to content

Fara nervi cu Ayurmed

Neuronii sunt o clasa de celule specifice sistemului nervos. Neuronul este o celula adaptata la receptionarea si transmiterea informatiei, unitatea celulara, embriologica, anatomica, functionala, trofica si metabolica a sistemului nervos.
fara nerviO simpla clasificare a neuronilor dupa numarul de prelungiri: neuroni multipolari, bipolari, unipolari, pseudounipolari, iar dupa functionare: neuroni senzitivi, motori, de asociatie si secretori.
Functional, neuronul este impartit in trei regiuni:

  1. regiune receptoare – aici informatia este receptionata si procesata.
  2. regiune conductoare – aceasta leaga regiunea receptoare de cea efectoare.
  3. regiune efectoare – informatia este recodificata sub forma chimica prin neurotransmitatori.

De fiecare data cand primesc un produs spre testare de la Ayurmed, imi amintesc anatomia umana.
De data aceasta, printr-o campanie noua marca Brander, testez suplimentul alimentar Neuro Power. Acesta la fel ca si celelalte produse vine exact atunci cand am nevoie. Pentru ca am o fetita de 2 anisori, iar la aceasta varsta curiozitatea este mare, acest supliment chiar ma ajuta, sa ma calmez si sa ma concentrez pe ceea ce am de facut, chiar daca ea face nazbatii. 🙂
Cand auzim de astfel de tablete, avem impresia ca aceste pastile sunt destinate elevilor, studentilor sau persoanelor care trebuie sa retina lucruri.
Ei bine, nu este deloc asa. Sa va spun si de ce.
Fiecare dintre noi are in spate o familie, o cariera si bineinteles tot felul de probleme, care fara sa vrem, la un moment dat ne fac sa cedam psihic.
Stresul, grijile, dorinta de a avea totul, de a reusi mereu sau de a avea o situatie financiara mai buna, toate acestea incet-incet ne dau organismul peste cap.
produse_noi__NEUROPOWER__40243_stdAyurmed vine in sprijinul nostru cu un produs nou, naturist, pe baza de plante medicinale indiene. Acesta contribuie la:
-buna functionare a sistemului nervos prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor.
– sustinerea functiilor cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea, sistematizarea si retinerea informatiilor) si coordonarea fizico–mentala.
– sustinerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral si asigura aportul de substante nutritive care contribuie la sanatatea si functionarea normala a creierului.
– sustinerea organismul in protejarea celulelor neuronale impotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative si imbatranirii premature.
Toate acestea daca este administrat de catre adulti cu o jumatate de ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, in cure de 1-6 luni.
Neuro Power vine sub forma unui flacon cu 100 tablete.
Acestea sunt realizate dintr-un ansamblu de ingredinete bazate pe plante, fiecare planta avand cateva proprietati.


Passiflora incarnata – este una dintre cele mai cunoscute plante pentru linistire si calmare, ce reda starea de bine a psihicului si senzatia de echilibru.
 
Tamarindus indica –  Cantitatea mare de fibre din seminte favorizeaza tranzitul intestinal reducand fenomenul de costipatie prezent in caz de Parkinson.

Hypericum perforatum – Planta are proprietati calmante si este antidepresiv usor. Este un supliment in starile de tensiune, agitatie, stres.
Ginkgo biloba – O planta destul de folosita de laboratoarele Ayurmed. Fitocomplexul de Ginkgo biloba este un angioactivator eficient. Extractul de ginko biloba este un bun protector neuronal.
Salvia officinalis – Salvia este benefica pentru sistemul nervos, are un efect relaxant si contribuie la reducerea starilor de anxietate. Actioneaza la nivel emotional calmand si aducand seninatate; este un suport pentru combaterea oboselii fizice, mentale si a starilor depresive.
Cu asa ingrediente nu ai cum sa nu faci fata stresului zilnic.
Ayurmed iti da sansa sa te bucuri de un sistem nervos puternic si sanatos! 🙂

7 Comments

  1. Da uneori si eu sunt tentata sa iau astfel de suplimente alimentare. Stiu ca fiind naturale nu-mi pot dauna cu nimic din contra pot sa am numai avantaje .

  2. rosu andreea florina rosu andreea florina

    sunt cu adevarat benefice si foarte sanatoase,fiind naturale

  3. Cateodata mai trebuie sa ajutam organismul si cu ceva suplimente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *