Skip to content

Nici o zi fara miere

Mierea a devenit pentru familia noastra un must have.
Acest aliment minune este de nelipsit din bucatarie, iar fetita mea a crescut pe langa acest produs.
Dupa varsta de un an i-am introdus mierea cu succes, i-a placut gustul si nu a facut nici un fel de alergie. De atunci, mierea naturala este aliatul nostru. Fie ca este vorba tuse sau rosu in gat, mierea ne trateaza rapid. Daca luam cate o lingurita de miere de 3 ori pe zi dupa care nu mai consumam nimic timp de 30 de minute, in 2-3 zile ne trece.
Mierea de salcam  de la Apidava, este cea care ne indulceste micul dejun zilnic. Aceasta este intr-un ambalaj practic, usor de folosit chiar si de cei mici fara sa se murdareasca.
Este ideala pentru vacante sau picnicuri, pentru ca are un sistem anticurgere. Iar ceea ce ma bucura cel mai tare este faptul ca acest recipient se poate refolosi.
Pentru ca avem acest produs in casa, iar cea mica il cunoaste foarte bine, am ramas surprinsa atunci cand in timpul unei activitati de tip Montessori, pitica mi-a adus pet-ul cu miere.
In timp ce ne jucam cu niste carduri pentru asocieri, ajungand la o imagine cu un fagure, Adelina a asezat mierea de salcam in dreptul acestuia, exclamand „buuun!”.


Atunci m-am bucurat enorm, pentru ca am reusit sa o fac sa inteleaga ca „ceva bun” nu inseamna doar ciocolata sau alte bombonele colorate.
Mierea de salcam de la Apidava este si preferata diabeticilor, pentru ca are un continut scazut de zahar dar ridicat de fructoza. Imi place ca nu se cristalizeza foarte repede si are un gust deosebit.
Am incercat mai multe tipuri de miere, dar aceasta este preferata noastra. Este perfecta si in amestecul cu catina pentru cresterea imunitatii.
Tati o foloseste pentru a-si indulci cafeaua, iar pentru mami este partenerul de baza atunci cand vine vorba de masti de infrumusetare.
Voi cum va indulciti cafeaua sau ceaiul?

16 Comments

  1. Nici la mine nu trece o zi fara sa consum miere! 💜

  2. ellafairytale ellafairytale

    Ceaiul e delicios de bun cu putina miere si desigur lamaie.

  3. De cand mi-am creat un stil de viata mai sanatos, consum miere aproape zilnic ca inlocuitor de zahar. ☺️ Frumos articol 👍🏼

  4. ANDREEA UNGUREANU ANDREEA UNGUREANU

    intr-adevar , mierea este foarte sanatoasa si aduce o gramada de benefice. si eu obisnuiesc sa indulcesc ceaiul cu miere si uneori si laptele cald pt a avea un somn linistit. Andreea Ungureanu

  5. Consum zilnic miere,îndulcesc ceaiul cu ea,este minutata si sanoatoasa.

  6. Nu beau cafea iar ceiul il beau numai cu lamaie dar consum zilnic mire de rapita . E preferata mea .

  7. Ciupala Marilena Ciupala Marilena

    Ceaiul il beau numsi cu miere

  8. Nicolae Claudia Nicolae Claudia

    Si eu iubesc mierea, dar o prefer simpla sau in prajituri

  9. ceaiul il beau cu lamiie;mierea o folosesc la compoturi sau limonade

  10. gherghely maria gherghely maria

    si eu il recomand cu drag

  11. Si mie imi place miere o consum zilnic iarna pentru ca ma fereste de virusi , o consum cu polen sau catina.

  12. Do you mind if I quote a couple of your articles as long asI provide credit and sources back to your website?My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here.Please let me know if this okay with you. Thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *