Skip to content

First date: top 3 lucruri de evitat pentru o intalnire de succes

Tipul de care iti place te-a invitat, in sfarsit, in oras! Esti entuziasmata, dar in acelasi timp, nelinistita, pentru ca iti doresti ca totul sa mearga bine, iar experienta sa fie una placuta pentru amandoi. Ei bine, exista anumite lucruri pe care este bine sa le eviti, ca sa fii sigura ca intalnirea va decurge fara probleme.
De asemenea, daca vei fi naturala, vesela si sincera, ai mai multe sanse sa iti dai seama daca persoana de langa tine este potrivita, cu adevarat, pentru tine si daca concluzia pe care o veti trage la sfarsitul intalnirii va fi una pozitiva!
Iata in ce privinte trebuie sa fii atenta inainte si pe parcursul date-ului:

  • Tinuta si machiajulrochie-scurta-neagra-cu-broderie-florala-1-10

Desi vei fi tentata sa te aranjezi mai mult decat in mod normal, recomandarea este sa nu exagerezi cu acest lucru! Asta nu inseamna ca nu te poti imbraca cu o tinuta speciala, ci doar sa ai grija sa iti pastrezi naturaletea si, in acelasi timp, sa porti o vestimentatie in care sa te simti relaxata. In caz contrar, disconfortul tau va fi vizibil si pentru partener, iar acest lucru poate strica atmosfera intalnirii. Daca iti doresti o rochita care sa iti puna in valoare trasaturile, dar care sa fie, in acelasi timp, comoda, intra pe atmospherefashion.ro/rochii si alege-o pe cea care iti place! In privinta machiajului, tine cont de preferintele tale si de stilul tau obisnuit, insa nu incerca sa te transformi total cu ajutorul make-up-ului si sa fii de nerecunoscut fara acesta.
 

  • Conversatia

Tine minte, comunicarea din timpul intalnirii trebuie sa fie un dialog, nu un monolog! Adica, nu acapara discutia, vorbind doar despre tine si interesele tale. Este normal sa iti doresti ca barbatul de langa tine sa ajunga sa te cunoasca, dar nu uita, este la fel de important sa ajungi si tu, la randul tau, sa afli lucruri despre el! In plus, nimanui nu ii place sa simta ca nu poate comunica cu cel din fata lui. De aceea, raspunde intrebarilor pe care ti le pune, dar intereseaza-te, in aceeasi masura, de cel de langa tine.

  • Nota de platao-COUPLE-RESTAURANT-BILL-facebook

Exista, inca, cliseul care spune ca barbatul trebuie sa plateasca nota la sfarsitul unei iesiri in oras. Un gest admirabil, de altfel, care cel mai probabil, se va intampla, mai ales daca el este cel care te-a invitat la intalnire. Insa, cel mai potrivit gest pe care il poti face este sa te oferi sa platesti partea ta de nota, chiar daca acesta nu va accepta. Intentia ta ii va oferi  indicii despre caracterul tau si va considera ca esti o femeie independenta, care nu urmareste interesele materiale.
In afara de cele mentionate, comportamentul tau trebuie sa fie natural, fara a incerca sa impresionezi prin lucruri care nu sunt adevarate. Oricine va aprecia, intotdeauna, sinceritatea. In plus, daca intalnirea voastra se va transforma, treptat, intr-o relatie, toate lucrurile pe care le-ai spus doar pentru a face o impresie buna, dar care nu sunt conform preferintelor tale, vor iesi la iveala. De asemenea, bucura-te de prezent si de momentele pe care le traiesti, fara a-ti face mari asteptari, iar in felul acesta, in loc sa fii dezamagita, vei putea fi placut surprinsa!

12 Comments

  1. Oana Alexandru Oana Alexandru

    Frumos articolul tau….aia cu nota de plata….zic eu ca e cam depasita👍

  2. Eva Luna Eva Luna

    Stiu ca suna ciudat, dar eu mereu vreau sa platesc ce am consumat :)))

  3. nataliaconstantin9 nataliaconstantin9

    Eu nu platesc niciodata nota:)))plateste sotul meu. Bine, este o situatie diferita dar nu mai stiu cum stau lucrurile in ziua de azi😁

  4. Bune aceste ponturi. Ar trebui ca toata lumea sa tina cont de ele.

  5. mihaelanistor mihaelanistor

    La prima întâlnire cel mai important e să fii tu însuți, să nu faci să creadă că ești altcineva și când să te descopere, să nu îi mai placă.
    Cu cât mai natural, cu atât te vei simți mai bine!

  6. interesante sfaturi.
    eu insa SPER sa nu mai am nevoie vreodata sa fiu in situatia de first date :))

  7. Mi-a plăcut articolul. Sa stii ca si eu sunt de acord cu tine.

  8. portiadecitit portiadecitit

    Foarte bune sfaturile tale! Importanta e si naturaletea, sa fii tu. 🙂

  9. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

    Ai punctat perfect. Toate aceste lucruri sunt importante pentru a putea da dovada ca ești o persoana de bun simt

  10. Cred ca succesul e sa fi tu insuti ! Restul e cancan 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *