Skip to content

Spune NU durerii

Te-ai saturat de durerile chinuitoare de spate sau de genunchi? Ayurmed a gasit solutia pentru ca tu sa spui STOP durerilor reumatice.
Reumatismul este o boala inflamatoare, cronica si dureroasa. Aceasta afecteaza oasele, muschii, articulatiile, tendoanele si ligamentele.
Cum afli daca suferi de reumatism?
Simplu. Imediat ce vara da semne ca vrea sa plece, articulatiile iti dau de veste ca vine frigul. De atunci si pana in primavara, de obicei, batrani se plang de dureri insuportabile de spate sau de membre.
Datorita umezelii care patrunde in oase, sistemul locomotor nu mai functioneaza cum trebuie si atunci apar durerile si anchilozarea.
Exista pe piata o gama variata de produse speciale pentru a trata aceasta afectiune. Dar, ATENTIE! Marea majoritate contin substante cu efecte adverse foarte grave. Chiar daca pe moment va simtiti mult mai bine, folosirea acelor unguente pe o perioada lunga de timp va pot face mai mult rau decat bine.
 


Cum ne tratam de reumatism natural?
Non Dolor  este un unguent oferit de Ayurmed, care are in compozitia sa doar  ingrediente naturale ce va pot ajuta sa scapati de dureri.
Menta si Salcia de Himalaya au proprietati analgezice si antireumatice.
Pinul ajuta la ameliorarea durerilor de provocate de arterita, crampe musculare sau reumatism.
Extractul de eucalipt este cea mai buna alegere pentru tratarea arteritei, in special cand aceasta este agravata de vremea rea.
Arborele de camfor are actiune antipruriginoasa, antialgica, antiinflamatoare si lubrefianta, stimuland circulatia sanguina periferica.
Yavani este un bun antibacterian, antifungic si antiviral, avand actiune antiinflamatoare si analgezica.
Cajeput o planta care este benefica si eficienta in infectiile bacteriene superficiale.
Iar vaselina este un excipient care intensifica senzatia de cald de la nivelul pielii. De asemenea aceasta previne evaporarea uleiurilor esentiale din produs, astfel incat sa va bucurati pe deplin de toate proprietatile acestui unguent.
 
Ayurmed  recomanda aplicarea acestui produs, prin masare pe zonele dureroase de 2-3 ori pe zi. Acesta este absorbit cu usurinta in piele si efectul este unul rapid.
Non Dolor este folosit cu succes pentru durerile de articulatii, dar si pentru tratarea traumatismelor osteo-articulare sau in cazul dureri urmate de suprasolicitari.
Pentru ca este compus doar din ingrediente naturale acest produs nu are efecte secundare si poate fi folosit chiar si in sarcina sau alaptare. Cu conditia ca cel care o foloseste sa se spele foarte bine pe maini, pentru ca unguentul este extrem de mentolat.
Voi aveti dureri de articulatii? Cum le tratati?
 
 

17 Comments

  1. Eu am probleme cand scade temperatura atmosferica, ma dor toate oasele 🙁

  2. Si eu am probleme de genul uneori si folosesc unguente ca Puterea Ursului sau Gheara Diavolului. Sunt curioasa de produsul acesta.

  3. Adriana Ivan Adriana Ivan

    Eu stau foarte mult pe scaun și seara am astfel de dureri. Voi încerca să văd dacă ma va ajuta.

  4. Inca nu am probleme de acest gen si sper ca nici nu o sa apara prea curand!

  5. Nu am folosit pana acum aceasta crema. Trebuie s-o incerc si eu

  6. barbierucristina barbierucristina

    Sotul se plange de dureri si i-am dat lui crema si e foarte multumit.

  7. mihaelanistor mihaelanistor

    O am și eu și chiar am folosit-o pe sotul meu avand mari dureri de spate. Durerea a cedat destul de repede.

  8. Il am si eu. Pot sa spun ca acum pe vremea asta urâtă de afara m-a ajutat foarte mult.

  9. Aseara se plangea sotul de dureri de spate si am incercat-o pe el. L-a lasat destul de repede durerea. Am s-o incerc si pe mine cu prima ocazie

  10. nataliaconstantin9 nataliaconstantin9

    Nu am avut probleme de genul acesta si sper sa nu am, dar produsul cu siguranta este bun, eu am incredere in acest brand

  11. portiadecitit portiadecitit

    Foarte buna mi se pare crema. Am incercat-o si eu.

  12. Stau foarte mult pe scaun si durerile sunt din ce in ce mai accentuate si un remediu ar fi cremele naturale si eficiente.

  13. Rafay Violeta Daniela Rafay Violeta Daniela

    Am căzut pe scări .scara era extrem de uda proaspăt spălată de femeia de serviciu am dureri mereu la schimbarea vremii sau la ridicat greutati

  14. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *