Manichiura pentru sanatate de la Melkior

O campanie laudabila a celor de la Melkior, in colaborare cu Fundatia Renasterea, prin care noi, doamnele si domnisoarele suntem indemnate sa ne auto-examinam sanii in fiecare luna.

Atat eu cat si fetita mea, am ales sa purtam aceasta manichiura in care sa amintim tuturor femeilor cat de important este consultul mamar, o mamografie sau o ecografie.

Iata cum poti sa iti  auto-examinezi sanii

In fiecare luna, la 10 zile dupa terminarea mentruatiei, ridica bratul stang si examineaza cu mana dreapta, sanul stang. Fa acelasi lucru si pentru sanul drept, schimband mana. De preferat este sa folosesti un ulei de masaj sau o poti face chiar in timpul dusului.

Miscarea trebuie sa fie de jos in sus, circular, in spirala, dinspre mamelon spre baza sanului. Daca observi modificari ale sanului, care tin de forma, marime, aspectul pielii, simetrie, mameloane sau secretii, clar ar trebui sa consulti un medic.

Daca mergi  la centrul Medical de Excelenta Renasterea cu manichiura facuta cu ajutorul kit-ului de la Melkior, vei primi un discount de 15% pentru o mamografie sau ecografie.

O manichiura pentru viata, care poate salva vieti. Pink Touch este prima manichiura-simbol care iti reaminteste lunar de aceasta examinare.

Haideti sa fim mai atente cu noi, chiar daca suntem firi puternice, cancerul nu tine cont de asta si ne poate dobora oricand. Sa depistam din timp daca avem o problema, pentru a putea gasi rezolvarea.

Am purtat cu mandrie aceasta manichiura si atunci cand esti in pana de idei o poti face si tu achizitonand kit-ul sau poti face o vizita unui salon partener cu Melkior in care sa soliciti manichiura Pink Touch.

Eu obisnuiesc sa imi tin unghiile scurte si am primit ojele cand abia mi le-am taiat, nu mi-a iesit o manichiura extraordinara dar, pana la urma gestul conteaza. Voi cum va mai faceti unghiile?

Ce parere aveti despre aceasta campanie?

 

Share: