3 motive pentru care sa inveti o limba straina

„Pune mana pe carte si invata, sa te faci ceva mare!”

Cu siguranta ai auzit si tu vorbele astea de la parinti, dar atunci nu bagai de seama si ziceai ca nu iti trebuie carte ca sa te descurci in viata. Probabil, acum, la fel ca si mine, iti dai seama cat de bine faceai daca iti dadeai mai mult silinta..

Inca de mica ma visam profesoara de Limba Engleza si asta pentru ca mi-a placut foarte mult aceasta limba, am avut note bune inca din primii ani pana in liceu, lucru care m-a ambitionat si pe de alta parte m-a facut sa ma culc pe o ureche.

Eurocor imi indeplineste visul

Dupa ce am terminat liceul, pentru ca dragostea era prea mare m-am casatorit, am fost plecata din tara si renuntasem la ceea ce imi doream cu adevarat. Ei bine, sunt deja cinci ani de cand am terminat liceul si m-am gandit ca visul meu merita sa devina realitate.

Am cautat un curs de Limba Engleza care sa ma atraga sa invat din nou toate notiunile de baza. Intr-un final am gasit Institutul European de Cursuri prin Corespondenta Eurocor, care promite exact ceea ce imi doresc.

  • Unul dintre motivele pentru care m-am decis sa o iau de la capat, a fost faptul ca totul se intampla la mine acasa. Fara timp pierdut in trafic, in confortul propriei locuinte parcurgi etapele cursului pe care ti l-ai ales.
  • Limba Engleza este una dintre cele mai vorbite, este imposibil sa te descurci in aceste timpuri in care peste tot se vorbeste aceasta limba, daca nu stii macar cuvintele si expresiile principale.
  • Faptul ca incep usor-usor sa stapanesc aceasta limba imi da incredere in mine si sunt sigura ca voi reusi sa ajung acolo unde imi doresc.

Chiar daca am inceput cu un curs intermediar, imi doresc sa il pot termina cu brio ca apoi sa ma apuc de urmatorul care este mult mai avansat si complex.

Cursurile vin acasa impreuna cu un CD audio, cu ajutorul caruia rezolvam temele de pe caietul primit. Am fost foarte incantata cand am citit chiar de pe site-ul celor de la Eurocor ca atunci cand mi se va trimite ultimul curs voi primi si un test de evaluare, iar dupa promovarea acestuia voi primi un Certificat de absolvire Eurocor.

Tu ce cursuri ai absolvit? Te-au ajutat in vreun fel?

Share: