Iluminatul vintage, un nou trend

Dupa cum prea bine se vede, lumea se intoarce de unde a plecat. De ce spun asta? Toti designerii de fashion realizeaza haine care se purtau cu multi ani in urma, oamenii isi construiesc case rustice, mananca traditional si mai nou isi lumineaza casele in stil vintage.

De ce iluminatul vintage te relaxeaza

Alege sa iti construiesti o casuta dupa placul inimii, inainte sa te muti in casa respectiva, incearca sa cauti cateva corpuri de iluminat vintage. Vei ramane placut surprins de lumina calda, linistitoare, nederanjanta care te relaxeaza.

Dupa ce ti-ai ales pendulul sau lustra potrivita pentru designul casei tale, cauta pe Savelectro becuri cu led, cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Acest tip de iluminare este unul versatil si daca te pricepi cat de cat, vei obtine o atmosfera placuta si primitoare, o oaza de relaxare chiar la tine acasa.

Chiar daca nu pare, iluminatul casei este foarte important, pentru ca acesta este un loc in care sa te odihnesti si sigur nu iti doresti o lumina orbitoare care sa te deranjeze.

Poti opta pentru un iluminat vintage si daca detii un o spatiu comercial, cu siguranta va lua ochii cumparatorilor. Vanzarile pentru becurile Edison sunt in crestere, iar cererea este din ce in ce mai mare.

descărcare (2).jpg

Acestea sunt disponibile in mai multe forme si dimensiuni, pe Savelectro gasiti o gama variata de astfel de becuri care te vor convinge. Atentie, daca vrei sa luminezi un birou sau un spatiu de lucru, este posibil sa ai nevoie de becuri cu filament mai puternic, indiferent de calitate sau marime, becurile Edison nu pot lumina la fel ca un bec normal.

Iluminatul vintage isi canalizeaza cea mai mare parte de lumina pe zonele de interes, cum ar fi masa dintr-un restaurant, astfel se creaza acea ambianta placuta.

Creaza-ti locul perfect pentru citit sau pentru o cina romantica instaland un pendul vintage, acea camera va fi preferata ta atunci cand vrei un moment de liniste.

Tu cum ti-ai iluminat casa?

Ce parere ai despre varianta aceasta retro?

Share: