Skip to content

3 situatii in care trebuie purtat ceasul de mana pentru femei

Ceasul de mana pentru reprezentantele sexului frumos este un accesoriu important pentru acestea pentru ca ceasul de mana le ofera multe avantaje din punct de vedere estetic. Si cum reprezentantele sexului frumos sunt foarte interesate de modul in care acestea arata din punct de vedere estetic este absolut normal ca ceasul de mana sa fie un accesoriu important pentru ele. Avand in vedere acest lucru, in cadrul acestui articol voi prezenta 3 situatii in care purtarea ceasului de mana ofera o serie de avantaje din punct de vedere estetic.
1. Tinuta pentru serviciu este una dintre situatiile in care ceasul de mana pentru femei trebuie purtat pentru ca acesta ofera o serie de avantaje. Faptul ca ofera un plus de seriozitate, eleganta si stil sunt doar trei dintre avantajele pe care le ofera purtarea unui ceas de mana intr-o tinuta pentru serviciu. De asemenea, ceasul de mana te ajuta sa fii punctual la intalnirile la care trebuie sa participi sau sa predai la timp rapoartele realizate.
2. Tinuta de zi este o alta situatie in care este necesara purtarea unui ceas de mana, mai ales in cazul in care este adoptata o tinuta vestimentara mai lejera, care nu ofera un grad ridicat de eleganta. Pentru ca ceasul de mana purtat in aceasta tinuta vestimentara sa nu faca nota discordanta cu tinuta vestimentara este necesara purtarea unui ceas de mana casual, cu un design elegant dar nu extravagant.
3. Nu in ultimul rand, ceasul de mana pentru femei trebuie purtat si in tinute vestimentare destinate petrecerilor pentru ca si in acest context ceasul de mana ofera o serie de avantaje. In primul rand, purtarea unui ceas de mana intr-o astfel de tinuta vestimentara te scoate din anonimat, lucru care cu siguranta este dorit de multe dintre reprezentantele sexului frumos.
In concluzie, ceasul de mana pentru femei este un ceas de mana ce poate fi purtat in mai multe tinute vestimentare, singura conditie ce trebuie indeplinita este alegerea ceasului de mana in functie de tinuta vestimentara. Ceasmania este un magazin online ce comercializeaza o gama variata de ceasuri de mana, atat ceasuri dama cat si ceasuri barbati motiv pentru care recomand accesarea acestui site.

10 Comments

 1. Tantica Toma Tantica Toma

  Multumim pt sfaturi ,voi tine cont de ele

 2. Am cateva ceasuri, dar mereu uit sa le pun la mana. Ar trebui sa ma obisnuiesc si eu sa port ceas.

 3. Romina Talpos Romina Talpos

  Foarte buna sfaturi! Eu ador ceasurile si le-as purta cam cu orice ocazie. 🤗

 4. Am început să port ceas de la 16 ani, de când am primit cadou un ceas mai „De fițe” Și nu puteam să nu îl port. :)). Te atunci, port aproape mereu un ceas. Mai uit să îl pun la mână câteodată și simt că ceva este în neregulă :))

 5. Si eu port ceasul mereu pe mana, mai putin cand stau acasa 😁 sau fac sport.

 6. Mi-ar place sa port si eu mai des un ceas la mana, dar mereu uit sa mi-l pun

 7. Mie imi place sa port ceas, asta dupa ce vreo 15 ani l-am lasat la o parte pt telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *