Curs Eurocor-Nivel intermediar

Dupa ce am primit primul curs de Limba Engleza, mi-am dat seama ca am uitat foarte mult asa ca am luat-o de la inceput cu totul.

Eu, mare iubitoare de aceasta limba, acum mi se invartea limba in gura de nici eu nu mai intelegeam ce incerc sa spun.

Am luat-o de la capat cu toate, m-am bucurat enorm cand mi-am gasit caietul de meditatii din liceu, s-a dovedit a fi un ajutor de nadejde.

Dupa ce mi-am amintit cat de cat, m-am apucat cu adevarat de lectiile 1 si 2 din primul curs Eurocor.

Cursul este destul de usor de parcurs, este structurat in asa fel incat sa inveti timpurile gramaticale dar si pronuntia corecta. Se jongleaza cu tot felul de exercitii pentru ca tu sa retii cat mai bine ce este important.

La sfarsitul cartii gasesti traducerea cuvintelor pe care nu le cunosti dar si rezolvarea exercitiilor pentru a te verifica.

Este destul de placut sa vezi ca in cateva saptamani inveti cat ai invatat pe tot parcursul liceului.

In cel de al doilea curs regasim lectiile 3 si 4. Acestea sunt destul de complexe si par greoaie daca nu ai retinut mare lucru din primul curs, asa ca m-am intors la primele lectii de vreo doua ori pana am fost multumita de progresele mele.

Eu inca ma lupt cu timpul si sper sa incep cat de curand sa rezolv exercitii si din ultimul manual.

Daca si tu iti doresti sa inveti o limba straina, pana sa ajunga cursul la tine, te sfatuiesc sa rasfoiesti caietele din liceu sau sa iti instalezi o aplicatie care sa te ajute sa iti amintesti notiunile de baza pentru a invata limba dorita. Asa vei avea un inceput bun si vei porni optimist.

Share: