Skip to content

Ma pregatesc sa fiu scolar-caiet de scriere

Astazi vorbim despre doua carticele pe care i le-am ales micutei mele, de fapt sunt doua caiete pentru scrierea semnelor grafice.

Din toamna mergem la gradinita si m-am gandit ca acest tip de activitate o va ajuta.

Desi stie sa manuiasca pixul si culorile destul de bine, asta o spun si peretii nu doar eu, am zis ca ar fi un inceput bun.

Asa ca am comandat de la Libris doua caiete: Caiet de scriere, invat sa scriu cifre si unul cu semne grafice, fiecare avand pretul de trei lei.

Scrierea grafica este perfecta pentru ca cel mic sa isi antreneze manuta, sa invete cum sa tina degetele si sa duca pixul pe hartie.

Este perfecta pentru varsta de trei ani, dar daca copilul este interesat se poate incepe dinainte. Mai ales ca sunt si cateva pagini cu desene unde se pot folosi bastonasele sau respectivul semn.

Micuta mea a fost destul de incantata si chiar a inceput sa coloreze acele personaje.

Caietul cu numere ne prinde foarte bine pentru ca desi stie sa numere, nu recunoaste cifrele.

Pana incepem gradinta sper sa facem progrese cu aceste caietele realizate de Buzenchi Lucica. Voi cum va pregatiti copii pentru gradinita?

Ce parere aveti de acest tip de caiet?

8 Comments

  1. Tantica Toma Tantica Toma

    Mi se pare foarte util pentru copi,ii voi lua si fetitei cand va creste mare

  2. Vai cât de drăguți arată.

  3. Catalina Coman Catalina Coman

    Foarte utile mi se par caietele astea.

  4. Lips Females tend to have thicker, fleshier lips than males of the same size due to estrogen stromectol for sale online I m ok my 3rd day of taking ovastitol twice a day, I feel very gassy

  5. It goes without saying that you should avoid any kind of food with a lot of sugar in this particular Post Cycle Therapy buy cialis 5mg online The treatment must be completed even if you feel better to ensure a complete recovery

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *