Ce este memoria si cum o sustinem

„Oare cand am urmatorul examen?”

„Nu imi amintesc formula pentru acest tip de exercitiu”

Pierderea memoriei sau a concentratiei poate deveni frustranta, pentru ca nu doar oamenii in varsta sufera de aceasta afectiune, ci si tinerii care traiesc sub stres.

Cu siguranta multi dintre elevi realizeaza la un moment dat ca nu se mai pot concentra asa cum o faceau odata sau pur si simplu uita lucruri.

Memoria este capacitatea creierului uman de a recunoaste, retine si reproduce ce a invatat in trecut, indiferent ca este vorba despre senzatii, sentimente, miscari sau cunostinte. Invatarea, stocarea informatiei si apoi restituirea ei este reprezentata de fapt de un proces psihic complex, memoria.

Atunci cand vine vorba de memorie si concentrare este recomandat sa adoptati un stil de viata sanatos si sa administrati suplimente naturiste. Indiferent ca sunt pastile sau siropuri, acestea sustin in mod miraculos randamentul intelectual.

Aleg mereu produse naturiste pentru a trata orice, de cele mai multe suplimentele le iau de la Ayurmed.

Am observat ca acestea chiar au efect daca sunt administrate corect in cure de trei sau sase luni. Chiar daca sunt folosite o perioada mai lunga, acestea nu creaza dependenta si nu au efecte adverse, atata timp cat nu se depaseste doza recomandata zilnic.

Ansamblul de plante regasit in siropul Memo On ajuta la concentrare si memorare sustinand elevii in perioada exemenelor:

  • Gingko Biloba – este cunoscuta pentru un efect pozitiv asupra functionarii creierului, ce include vigilenta mentala, imbunatatirea memoriei, reducerea lipsei de energie si a oboselii mintale.

  • Rozmarinul – contine un ulei volatil care stimuleaza activitatea psihica si imbunatateste oxigenarea creierului.

  • Roinita – este un remediu excelent pentru nervi, calmeaza starile tensionate si cele cauzate de anxietate si are puterea de a crea o stare de buna dispozitie in caz de oboseala.

Tu ce suplimente ai incercat de la Ayurmed?

Share: