Skip to content

O noua comanda Libris

Carte waterproof pentru copii, o idee geniala, nu-i asa?!

Am gasit pe Libris mai multe editii a acestui tip de carte si am zis ca trebuie sa comand neaparat pentru pitica mea.

Pentru ca incerc sa o feresc pe Adelina cat de mult pot de ecrane, trebuie sa ii organizez fel de fel de activitati. Pe langa gramada de jucarii pe care o are imi doresc sa ii starnesc interesul pentru carti. Voi cum ati reusit?

Televizorul nu l-am deschis de cateva zile, deci cred ca se poate trai si fara, in curand il scot din casa ca sa fiu sigura ca nu o mai tenteaza.😊

Bun. Water wow este o carte de desenat, aceasta contine patru planse reutilizabile si un penson pe care il incarci cu apa. Nu se folosesc culori, acuarele sau altceva, doar apa.

Plansele sunt numerotate astfel incat daca trasezi pensonul in ordinea numerelor, vei realiza conturul desenului.

Eu am ales editia cu ferma, aceasta este recomandata copiilor de peste patru ani, dar eu zic ca le-ar placea si celor mai mici dar si mai mari.

Pe prima pagina descoperim grajdul animalelor, iar in urmatoarele un cocos, o vacuta si un cal. Toate acestea fiind incadrate frumos printre floricele, buburuze si alte insecte ce asteapta sa prinda culoare.

De asemenea pe spatele desenelor vei gasi numarul de animalute sau insecte pe care ar trebui sa le regasesti desenand.

Adelinei ii place acest tip de carte, iar atunci cand ii incarc pensonul cu apa nu se lasa pana nu coloreaza toate cele patru planse. Eu zic ca este o achizitie buna si ca isi merita cei 24, 90 lei.

Pentru ultima comanda am ales si „Cum sa ne comportam cu copiii in functie de temperamentul lor” am rasfoit-o putin si am gasit sfaturi care te ajuta sa te intelegi cu orice copil indiferent daca este mai emotiv sau mai vulcanic.

Tu cum procedezi cand vezi ca piticul nu asculta?

6 Comments

  1. 25 lei mi se pare un pret foarte corect. Intr-adevar, cred ca e distractiv pentru cei mici si in acelasi timp „oportun”, ca sa zic asa, si pentru parinti 🙂 Nu am mai vazut un asa „stilou” care functioneaza pe principiul asta, e interesant.

  2. Distractiv, pastram pentru surprizele pentru nepotele. :))

  3. Si mie imi place siteul Libris, au oferte tare faine si bune ❤

  4. Chiar este wow. Nici nu stiam de asa ceva. Se pare ca sunt putin in urma 😀

  5. ellafairytale ellafairytale

    Cred ca toti copiii din ziua de azi sunt mai dificili, si al meu de altfel. Ce interesanta e prima carticica am avut si noi ceva de genul.

  6. Irina Irina

    Interesanta cărticica. Noi suntem inca micuți pentru ea. Toți copiii sunt dificili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *