Skip to content

Curatare si hidratare marca Apidava

Sapunul vegetal pe baza de miere de la Apidava este realizat în Franta, acesta contine ingrediente naturale ce aduc nenumarate beneficii corpului.

Laptisorul de matca este un aliat important impotriva ridurilor. Incetineste procesul de imbatranire si ajuta la vindecarea si tratarea pielii uscate, hidratand și imbunatatind tonusul. Dupa folosire, sapunul lasa pielea fina exact ca cea a unui bebelus.

Laptisorul de matca este de fapt o substanta pe care albinele lucratoare tinere o secretă prin intermediul glandelor hipofaringiene.

Aceasta are o compozitie atat de complexa incat nici pana in ziua de astazi nu se stiu toate substantele pe care laptisorul le contine.

Dar, ce stim sigur este ca aceasta detine complexul de vitamine B, vitamina A, D, C, E si K, antioxidanti, 17 aminoacizi, o multime de minerale, proteine, lipide, glucide, grăsimi, enzime, hormoni iar lista poate continua mult si bine.

Acum sa va spun cate ceva si despre crema pentru maini care are un parfum divin. Mierea, asa cum v-am mai spus, poate fi folosita cu succes atat in bucatarie cat si in cosmetica. Iar atunci cand gasesti combinatia perfecta pentru pielea mainilor, nu ai cum sa nu profiti.

Chiar de la primele aplicari vei putea observa o elasticitate a pielii crescuta dar si o hidratare intensa.

Mierea, propolisul si ceara de albine lucreaza in avantajul nostru si ne protejeaza pielea.

Apidava are o gama variata de produse apicole naturale 100% dar si de cosmetice numa’ bune pentru organismul si pielea noastra.

Daca si tu esti iubitor de miere, neaparat trebuie sa dai o raita pe site-ul online unde vei gasi tot ce iti vei putea dori vreodata in materie de miere.

Mie imi plac cosmeticele de la Apidava si abia astept sa mai incerc si alte produse pentru piele.

Tu ai folosit vreun preparat cosmetic pe baza de miere?

5 Comments

  1. Dumitru Doina Dumitru Doina

    Produse super!

  2. Ignat ionela Ignat ionela

    O sa le incerc si eu !

  3. I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gateio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *