Skip to content

Cum sa previi sau sa tratezi bolile de inima

Bolile cardiovasculare sunt din ce in ce mai intalnite, acestea reprezinta o treime din cazul deceselor la nivel global.

Indiferent ca esti tanar sau de varsta a treia, aceasta boala nu ocoleste pe nimeni.

In timp, inima da semne de oboseala si devine din ce in ce mai putin eficienta, acesta este momentul in care apar simptome de oboseala si slabiciune. Sangele incepe sa stagneze in vasele care ajung la inima, cauzand acumularea de lichid la nivelul plamanilor si scurtarea respiratiei.

Insuficienta cardiaca este o afectiune complexa care rezulta din afectarea structurii si functiei inimii ducand la incapacitatea cordului de a pompa suficient sange pentru a acoperi necesitatile metabolice ale organismului.

Insuficienta cardiaca poate fi de mai multe feluri:

  • Insuficienta cardiaca sistolica;
  • Insuficienta cardiaca diastolica;
  • Insuficienta cardiaca stanga;
  • Insuficienta cardiaca dreapta;
  • Insuficienta cardiaca cronica;
  • Insuficienta cardiaca acuta.

Cum sa previi sau sa tratezi bolile de inima

Ayurmed ne ofera, atat pentru preventie cat si pentru tratare produsul Lyon Heart.

Acesta contribuie la mentinerea starii de sanatate si functionarea normala a inimii, chiar si in conditii de stres si suprasolicitare, pentru a ne putea bucura de o viata in deplina sanatate.

Lyon Heart este rezultatul la care a ajuns medicina ayurvedica, acesta contine plante de origine indiana care aduc organismului uman nenumarate beneficii:

Terminalia arjuna (Arjuna) – este un protector cardiac, sustine functionarea normala a inimii, ritmul cardiac si mentine tensiunea arteriala in limite normale. Scade presiunea sistolica si spasmele coronariene.

Withania somnifera (Ginseng indian) – este adaptogen, contribuie la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale normale in conditii de stres, oboseala. Este neuroprotector, fortifica structurile nervoase, imbunatateste concentrarea si memoria si incetineste imbatranirea. Sustine functia cardiaca prin cresterea fortei de contractie si mentinerea tensiunii arteriale in limite normale. Sustine sistemul imunitar si sistemul antioxidant endogen, creste rezistenta si ajuta organismul la adaptarea la conditiile de mediu.

Crataegus oxyacantha (Paducel) – este utilizat in afectiunile cardiovasculare, deoarece are actiune tonica cardiaca si vasodilatatore, restabileste valorile normale ale tensiunii arteriale, scade nivelul colesterolului sanguin, favorizeaza circulatia periferica la nivelul inimii si creierului. De asemenea, are actiune anticoagulanta. Regleaza si stabilizeaza ritmul cardiac in caz de hipertensiune sau hipotensiune arteriala, tensiune arteriala oscilanta, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca moderata, aritmii, nevroze cardiace, ateroscleroza, arterita obliteranta. In caz de sechele post-infarct, paducelul este foarte eficient, favorizand revascularizarea muschiului cardiac si stabilizarea valorilor tensiunii arteriale.

Rosa centifolia (Trandafir indian) – contine foarte multe minerale si vitamine care sustin functionarea normala a sistemului cardiovascular.

Tribulus terestris (Coltii-babei) – sustine circulatia sanguina, protector cardiac si coronarian, scade tensiunea arteriala. Reduce lipidele serice prin cresterea metabolizarii si eliberare de energie.

Commiphora mukul (Guggul) – regleaza nivelul hormonilor tiroidieni sustinand metabolismul lipidic (stimuleaza metabolizarea grasimilor) si cresterea utilizarii energiei. Impiedica transformarea carbohidratilor in trigliceride. Reduce coagularea si creste circulatia sanguina.

2 Comments

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *