Skip to content

Lasa-te de fumat, previne cancerul!

Cancerul chinuie si apoi omoara din ce in ce mai multi oameni. Este boala secolului, o boala nimicitoare, mai exact o tumoare maligna sau un neoplasm malign care se raspandeste in intreg corpul si apoi foarte rapid il distruge.

Pricipalele cauze ale apartiei cancerului sunt: fumatul, obezitatea, alcoolul, dieta, poluarea si radiatiile. Iar cateva dintre simtome pot fi sangerarile neobisnuite, scaderea brusca in greutate, modificarea inexplicabila a tranzitului intestinal, tuse persistenta, febra, rani care nu se vindeca sau oboseala cronica.

Vedem cum peste tot in mass-media si nu numai, se recomanda sa adoptam un stil de viata sanatos, cu totii incercam acest lucru si totusi bolile apar si sunt din ce in ce mai multe, semn ca avem nevoie de suplimente.

Cum sa ne ferim de cancer

Un stil de viata sanatos, care sa includa mese sanatoase cu multe fructe si legume, si cel putin 30 de minute de miscare pe zi, pare ca nu este suficient pentru a tine maladiile departe. Tocmai din acest motiv Ayurmed ne ofera suplimente pe baza de plante indiene care sa ne ajute organismul sa lupte cu celulele anormale. Acestia ne pun la dispozitie o gama variata de produse ayurvedice accesibile tuturor, printre care si Graviola Star.

Un anticancerigen natural care contribuie la:

-Sustinerea integritatii celulelelor si la eliminarea din organism a celulelor anormale;
– Protejarea celulelor fata de stresul oxidativ, reducand procesele degenerative si imbatranirea celulara prematura;
– Sustine procesul de detoxifiere a ficatului;
– Echilibreaza tranzitul intestinal, asigurand eliminarea toxinelor din organism;
– Echilibrul si functionarea normala a sistemului imunitar.

Fructul de Graviola, principalul ingredient al acestui produs, are o actiune antitumorala, antibacteriana si antiinflamatorie. De asemenea, acesta poate fi un „energizant” natural care, datorita aportului vitamine ne tine mereu activi. In acelasi timp, aportul mare de fibre ajuta la reglarea tranzitului.

Graviola Star rezulta din combinatia turmericului, un puternic antioxidat, cu fructul de graviola, o asociere fantastica care ofera sperante pentru viitoare terapii anti-cancer, datorita potentialului antitumoral. Produsul vine sub forma de pastile, acestea trebuie administrate zilnic timp de 3-6 luni, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala.

your-20225__340.jpg

Incepe de astazi sa mananci sanatos, inlocuieste tigarile cu Graviola Star si mai fa un pic de miscare!

3 Comments

  1. Ramona Gheorghe Ramona Gheorghe

    Cancerul este o boala grea si nemiloasa. Aproape ca nu vreau sa aud de el pentru ca na …. Ar fi indicat sa luam astfel de suplimente si daca as sti ca garanteaza aceste pastile ca aparitia acestuia sa fie 0 sau intr-un procent cat mai mic, as lua zilnic

  2. portiadecitit portiadecitit

    Cancerul e crunt si ne rapeste multi oameni dragi! Sper ca Graviola sa faca diferenta, acolo unde conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *