Skip to content

Feminine touch pentru un bust frumos, dar mai ales sanatos

Iti doresti un decolteu frumos, voluptos, ferm, dar mai ales sanatos?

Incepe sa administrezi chiar de astazi un supliment uimitor din sase ingrediente naturale. In Feminine touch regasesti combinatia perfecta dintre lemn dulce, fenicul, safed musli, schinduf, shatavari si pueraria tuberosa. Toate acestea contribuie la:

  • Cresterea sanilor, infumuseteaza si lumineaza pieleagirl-2035074__340
  • Tine departe osteoporoza, iar dupa menopauza regleaza nivelul hormonal
  • Stimuleaza ovulatia si pregateste uterul pentru contraceptie
  • Creste cantitativ (si calitativ) lactatia imediat dupa nastere,
  • Tot dupa nastere, readuce uterul la dimensiunea normala
  • Creste fertilitatea si sanatatea sistemului reproducator
  • Regleaza tranzitul intestinal, elimina gazele si diminueaza colicile.

Durerea de sani poate aparea lunar din cauza ciclului menstrual, este un disconfort pe care ai putea sa il previi cu aceste suplimente naturiste, care nu provoaca efecte adverse si nu creaza dependenta.

In acelasi timp, Ayurmed ne atentioneaza, pentru ca aceste dureri pot sa fie de fapt simptomele unei afectiuni, la care nici nu te gandeai. Asadar pe langa controalele anuale, incearca acest produs si cu siguranta starea ta de sanatate va fi una mai buna, decat pana acum.

Feminine Touch este un supliment alimentar, conceput special pentru femei, acesta vine sub forma de comprimate. Nu se administreaza cu 3-4 zile inaintea menstruatiei si nici in timpul acesteia. Contraindicat femeilor insarcinate, precum si in caz de hipertensiune arteriala, edeme, chisturi ovariene, noduli la sani.

Am aruncat un ochi pe site-ul celor de la Ayurmed si am observat ca acest produs este destul de cautat. Tot pe site-ul lor am gasit si o multime de recenzii pozitve cu privire la acest supliment. Imediat ce scap de raceala incep si eu administrarea lui, sunt tare curioasa de efecte. Si spun asta pentru celelalte produse pe care le-am folosit de la ei chiar si-au facut treaba.

Tu ai incercat vreodata produse ayurvedice? Astept si parerea ta despre aceste suplimente!

2 Comments

  1. Nu am încercat acest produs, dar am încercat crema de masaj contra acneei și crema pentru exfoliere și sunt încântata

  2. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Un supliment care face minuni ,mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *