Cadoul perfect este un cadou handmade

Nu-i asa ca va ia groaza doar cand auziti de cadouri?

Nu ma refer la gestul in sine care este unul atat de placut si plin de satisfactie, ci la faptul ca nu stiti ce anume si-ar dori persoana respectiva, ce gusturi are, daca ii place sau nu etc.

In aceeasi dilema ma aflu si eu ori de cate ori trebuie sa ofer ceva in dar, si cand te gandesti ca acel ceva poate fi orice, absolut orice.

Dupa cum poate deja ati observat, am descoperit produsele handmade si da, acestea chiar merita o sansa, sau chiar mai multe. Chiar nu inteleg de ce pana acum ma rezumam la produse cumparate la nimereala din supermarket cand puteam sa aleg ceva lucrat cu suflet, manual, personalizat sau pur si simplu creat special pentru o persoana speciala.

Daca nu ati ghicit deja despre ce este vorba, va spun eu. Barbatii sunt destul de pretentiosi de fel si asta nu este deloc o noutate. Dar, pentru ca a fost ziua de nastere a sotului si pentru ca in anii trecuti i-am oferit cam tot ce se putea si nu l-am vazut niciodata multumit, anul acesta am zis sa incerc ceva mai special. El este sofer si pentru ca ii place la nebunie ceea ce face, am ales un pahar pentru cafea pe care Monica a pictat chiar masina lui. De data aceasta, chiar l-am vazut surprins de ceea ce a primit, semn ca in sfarsit l-am multumit.

Cine e Monica? Este cea care administrează pagina Yka’s Creations, tot acolo gasiti si fotografii cu ce si pe ce a mai lucrat. Foloseste vopsele speciale care rezista la spalari manuale repetate, dar nu si la un program in dishwasher. Este o mamica super talentata care se pricepe atat de bine la pictura incat ar umple de culoare orice obiect, si nu oricum.

Paharul, la fel ca si canile au fost lucrate impecabil, exact asa cum ne-am dorit. Adelina a primit in sfarsit cana cu Minnie pe care si-o dorea atat de mult, iar eu o cana ce are pictate logo-urile blog-urilor din care imi beau ceaiul in fiecare dimineata plina de optimism.

Ce mi-a placut foarte mult la acest om minunat, a fost faptul ca la fiecare etapa ma intreba daca este ok, daca imi place sau daca ar trebui sa mai adauge ceva. Si, chiar daca este mamica, a reusit sa imi trimita produsele la timp, ceea ce este de apreciat.

Asadar, daca v-ati gandit la un globulet pentru bradul de Craciun, la o cana sau orice altceva ce necesita atingerea unei pensule, nu ezitati sa o contactati pe Monica, sa faceti comanda, si sa va bucurati de produse sau sa le oferiti cu placere in dar mai departe, bucurandu-i pe cei dragi cu un cadou inedit.

Cum vi se pare acest tip de cadou?

Share: