Oamenii fericiti citesc si beau cafea + caiet de activitati pentru copil

Atunci cand te indragostesti de un autor, cauti si alte carti ce ii apartin. Asa se face ca, dupa ce am citit in doar trei ore Fericirea imi scapa printre degete, am ales ceva tot de la Agnes Martin Lugand. Mai exact, astazi va vorbesc despre cartea Oamenii fericiti citesc si beau cafea.

In primul rand i-am dat ocupatie la cea mica cu un caiet cu autocolante. Vreau sa invat formele este o editie tare draguta din care cei mici invata formele corpurilor geometrice, dar si culorile. Adelina stia deja ce are de facut pentru ca tot dintr-un astfel de caiet a invatat diferenta intre mare si mic.

Dar sa lasam vorbaria si sa va povestesc despre carte. Diane se afla intr-un moment depresiv, nici nu ar avea cum altfel, pentru ca sotul si fetita sa au murit. Nu poate fara ei, chiar daca vrea, nu reuseste. Imbraca mereu hainele sotului, iar la dus foloseste samponul fetitei ei.

Este constienta ca trebuie sa mearga inainte fara ei, dar isi da seama ca locuind in aceeasi casa in care au trait cu totii fericiti, nu o ajuta deloc.

Asa ca Felix, un prieten dar si un asociat al cafenelei, ii propune sa il insoteasca intr-o calatorie. Aceasta il refuza in detrimentul visului sotului ei, Colin isi dorea sa calatoreasca in Irlanda, iar Diane isi dorea din suflet sa mearga acolo pentru el.

Zis si facut. Ramasa singura, sotia raposatului isi dorea un loc linistit in care sa nu o bage nimeni in seama si sa nu fie nevoita sa stea de vorba toata ziua. Ajunsa in Irlanda isi da seama ca a dat peste un cartier de oameni tare draguti si primitori, dar si peste un vecin un pic altfel fata de restul locuitorilor de pe acea strada.

Un barbat indiferent caruia ii placea fotografia. Era de fapt nepotul chiriasilor, iar acestia nu l-au vorbit deloc de bine.

Odata cu intalnirea acestui om misterios, incepe o noua poveste pentru Diane.

Daca v-am facut curiosi va invit sa comandati carte pe Libris.

Share: