Albirea dintilor cu Benzile Crest – youtube & articol

Albirea dintilor a devenit un trend, toate vedetele au dintii mai albi si mai imaculati decat zapada, iar acest lucru ne face si pe noi, oamenii de rand sa ne dorim acelasi lucru.

Albirea dintilor acasa

Imi doresc demult sa imi albesc dintii, initial am fost la un cabinet stomatologic, iar doctorul mi-a explicat ca dintii mei sunt frumosi asa cum sunt si ca nu are rost sa le fac aceasta procedura, mai ales ca as putea sa raman cu o oarecare sensibilitate. Pe moment am inteles, dar iata ca am revenit din nou la aceasta idee.

De data aceasta am ales sa imi albesc singura dintii acasa, asta ca sa fiu sigura ca nu ma mai opreste nimeni.

Asadar uitati-ma cum testez kitul de albire de la Crest:

https://youtu.be/mgDQ1FxIitw

Pentru inceput am desfacut unul dintre cele 7 plicuri, aici am gasit doua benzi, cea lunga pentru dintii de sus si cea scurta pentru dintii de jos.

]

Le-am aplicat cu grija, atat pe interior cat si pe exteriorul dintilor, apoi am lasat 30 de minute sa actioneze.

Asta mi se pare cea mai grea parte pentru ca e destul de greu sa le tii in gura mai ales ca au si un gust cam ciudat. Eu am ales sa nu mananc sau sa beau, nici nu cred ca ar fi indicat sau posibil, doar am scuipat din cand in cand.

Dupa ce au trecut cele 30 de minute am indepartat benzile, iar apoi m-am spalat pe dinti cu pasta de dinti de la Crest. Trebuie sa recunosc ca pasta mi s-a parut un pic prea mentolata, sau poate ca nu sunt eu obisnuita cu ea.

Dar, tot raul spre bine, chiar daca benzile sunt mai greu de suportat si pasta este prea mentolata pentru gustul meu, iata ca rezultatele au aparut chiar de la primele utilizari, desi va spun sincer ca nu ma asteptam.

Da, dintii mei nu mai au nuanta aceea galbuie ci tind spre un alb frumos.

Produsul provine din SUA si il puteti achizitiona de pe site-ul www.albirea-dintilor.com eu il recomand pentru ca are efect, cel putin in cazul meu s-a vazut destul de clar schimbarea.

Voi v-ati albit vreodata dintii?

Share: