Cele 50 de umbre a lui Grey – review carte

Stiti momentul ala in care vrei sa te uiti la un film bun si ceri in stanga si in dreapta recomandari, ei bine exact asta a facut si eu si dintr-o lista lunga, m-am gandit sa incep cu Fifty shades of Grey, am tot auzit de acest film dar nu m-am interesat niciodata ce gen este. Iar cand am vazut cartea pe Libris, nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o.

De ce am ales cartea si nu filmul?

Pentru ca nu as reusi sa vad tot filmul doar daca mi-as angaja o bona, asa ca de citit pot sa o fac oricand.

Titlul ma face sa cred ca este un film de actiune cu tente romantice, dar cand incep sa citesc imi dau seama ca Cele 50 de umbre a lui Grey este de fapt un film erotic, si realizez acest lucru chiar de la inceput.

Christian Grey este proprietarul unei mari companii, acesta are programat un interviu cu domnisoara Katherine Kavanagh, care este inlocuita de Anastasia Steele, colega ei de camera, din cauza unei probleme de sanatate.

Acesta este momentul in care personajele principale fac cunostinta, o intalnire cam nereusita avand in vedere intrarea Anastasiei in biroul lui Christian, dar inceputul unei aventuri spectaculoase si plina de adrenalina.

Cartea reprezinta de fapt gandurile lui Christian, si nu este deloc greu sa va imaginati ce ganduri ar putea avea un barbat ce intalneste o domnisoara ca Anastasia.

Chiar de la prima vedere acestia si-au dat seama ca se plac, asa ca dintr-una intr-alta, au facut ei ce au facut si si-au programat o prima intalnire, in apartamentul de 900 mp a lui Christian. Acolo unde acesta ii arata Anei, camera lui de tortura, asta dupa ce este semnt un act de confidentialitate, pentru ca nimeni nu trebuie sa afle de aceasta camera si de pasiunile nebunesti ale domnului Grey.

Anastasia ramane surprinsa, dar chiar si in aceste conditii isi doreste ca Christian sa fie primul barbat din viata ei, asa ca acestia petrec inpreuna prima noapte de dragoste.

Este o premiera pentru domnul Grey pentru ca el nu face niciodata dragoste si niciodata in dormitor, ci sex si in camera utilata cu tot felul de accesorii sexuale, unele chiar sadice, asa cum spune si protagonista.

Dar de data aceasta este altceva, Anastasia este vazuta prin ochii lui Christian ca o femeie perfecta, datorita fizicului ei, dar si foarte inteligenta, pentru ca intodeauna are raspunsurile la ea si este o femeie care stie ce vrea. Pe scurt domnul Grey este indragostit si din acest motiv este mai indulgent cu ea, mai ales fiind si incepatoare.

Daca v-am facut curiosi cautati cartea pe Libris si bucurati-va de discount.

Ati vazut acest film? Cum vi s-a parut?

Share: