Skip to content

Cum evaluam o companie specializata in sisteme de aer conditionat

Exista numeroase firme specializate in instalarea si repararea sistemelor de incalzire si climatizare, atat rezidentiale cat si comerciale. Firmele sunt autorizate să instaleze toate mărcile importante. Ceea ce înseamnă că nu au loialitate față de niciun furnizor de echipamente de climatizare.

Este important să subliniem că aceste firme doar monteaza aparatele de aer conditionat, ele nu furnizeaza anumite marci sau aparate.  Nu câștigă și nu pierd nimic prin recomandarea unei mărci in fata alteia și singurul lucru care le ghideaza opiniile este satisfacția clienților lor. Nu pot risca să instaleze ceva care nu este de cea mai bună calitate absolută pentru nevoile clienților deoarece este in joc si reputatia firmei pe care o au pe o piață extrem de competitivă.

O firma cunoscuta in aceasta nisa a fost de acord sa faca o lista cu factori care dau valoare unui aparat de climatizare ieftin precum Daikin.

Există patru factori care au contribuit (cu ponderi egale) la determinarea valorii pentru aceasta lista cu cele mai mari 10 branduri de aer condiționat:

Fiabilitate – nu se pot face recomandari unei companii care are probleme de fiabilitate sau satisfacția clienților va suferi foarte mult.

Cost – o parte a valorii determinante este costul. Este o marcă prea scumpă? Clientii au mai mai mare satisfactie daca folosesc un anumit brand in locul altuia?

Serviciul Clienți – cum se confruntă compania cu probleme de garanție și care furnizează cu ușurință piese de schimb la prețuri accesibile?

Caracteristici – deși acest aspect poate fi foarte detaliat în caracteristici , toti producatorii de aparate de aer conditionat vor face descrieri ample ale aparatelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: