Skip to content

Te-ai saturat de tot felul de dureri, incearca uleiurile esentiale!

Dureri menstruale, crampe sau contractii uterine, toate acestea ne viziteaza lunar, pe noi femeile inca din adolescenta.

Tot de atunci, personal am administrat in fiecare luna cate 2, 3 antiinflamatoare pentru a scapa de disconfort.

Ei bine, anii au trecut si iata ca am mai bine de zece ani de cand inghit tot felul de pastile pentru a-mi stopa durerile insuportabile, in cazul meu.

Ca toate medicamentele, pastilele pe care obisnuiam sa le iau imi faceau bine pe de o parte si rau pe de alta parte. Asa se face ca am inceput sa am dureri de stomac si in momentul de fata nu pot sa iau niciun fel de medicament pentru ca imi provoaca crize de stomac.

Vazandu-ma in asa situatie m-am gandit sa incerc si altceva in afara de pastile, iar cremele pe baza de uleiuri esentiale de la Young Living m-au convins.

Mi-am comandat un borcanel pentru dureri menstruale si altul pentru sistemul digestiv. Am fost destul de sceptica la inceput, dar trebuia sa fac ceva in privinta asta.

Pe eticheta am gasit doar ingrediente naturale si pure, baza vegetala fiind realizata din: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei de neem, ulei de galbenele, lanolina, Vitamina E.

Iar fiecare crema are in plus si alte ingrediente in functie de afectiune.

Crema de dureri menstruale contine: salvie, salcie himalayana, lavanda, tamaie, copaiba, fenicul, menta, geranium, smirna, musetel german

Iar cea pentru sistemul digestiv contine uleiuri esentiale de: ghimbir, tarhon, menta, Ienupăr, fenicul, Lemongrass, anason, lavanda, patchouli, cimbru.

Sunt foarte interesante aceste combinatii pentru ca durerile menstruale s-au ameliorat si in prima zi nu a fost nevoie de niciun fel de medicament. Asta pentru ca mi-am luat cate o pauza in care am stat relaxata si mi-am aplicat crema pe partea de jos a abdomenului, masand usor.

Chiar daca este un subiect tabu, am ales sa vorbesc despre asta pentru ca este un produs care functioneza, intrecandu-mi asteptarile. Nu va imaginati ca mi-a luat durerea complet, dar am simtit diferenta si tinand cont ca este doar o crema, eu zic ca si-a facut treaba destul de bine.

Cealalta crema nu am avut ocazia sa o testez, dar ma gandesc serios sa imi dau comanda si de alte creme pentru raceala sau alte afectiuni.

In concluzie, aceste produse merita incercate, daca v-am facut curiosi puteti citi mai multe sau puteti comanda orice fel de produs Young Living chiar aici.

18 Comments

  1. cristina0399 cristina0399

    Mereu am avut probleme cu durerile menstruale, insa habar nu aveam ca uleiurile esențiale ar putea fi de ajutor.

  2. Peste o săptămână o să merg la un curs de uleiuri esențiale. Abia aștept! Cât despre produsele prezentate de către tine, crema pentru dureri menstruale mi-ar prinde tare bine!

  3. Niciodată nu m-am gândit la uleiurile esentiale ca la un real ajutor. Mă bucur că te-am citit

  4. Nu am auizt pana acum de o astfel de crema dar daaa, vreau si eu ,chiar am nevoie de asa ceva

  5. Interesanta ideea de a folosi uleiurile esentiale asa. Nu am mai vazut aceste produse pana acum.

  6. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Nu știam că există așa ceva,mulțumim pentru recomandare.

  7. Habar nu aveam de existența acestui tip de remediu pentru dureri. M-ai pus pe ganduri!

  8. Am auzit doar lucruri bune despre ei. Inca nu am testat produsele dar urmeaza 🙂

  9. Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele

    Si eu aveam asa dureri, insa pe vremea aia nu existau prea multe alegeri impotriva algiilor de acest gen. Luam pastile, desi in prima si in ultima zi nu aveau efect. Nu stiu daca uleiurile esentiale ar fi ajutat. La mine s-a dezvoltat ceva in interior si solutia a fost bisturiul. Doar asa am scapat de durerile acelea. Si de feminitate, din pacate.

  10. Am incercat si eu crema pentru dureri menstruale si mi-a mai ameliorat durerile. Ma bucur ca si la tine functioneaza.

  11. Georgiana Georgiana

    Chiar m-ai facut curioasa! As incerca crema pentru dureri menstrual, sa imi usurez si eu un pic viata in acele zile din luna (mai ales ca incerc sa nu iau pastile)

  12. violeta balaban violeta balaban

    crema pentru sistemul digestiv o am si eu, chiar este buna

  13. Tudorache anuta Tudorache anuta

    O sa incerc cu siguranta, ma pus pe ganduri

  14. andreea elena andreea elena

    si eu am aceeasi problema cu stomacul,nu stiam ca exista o crema pentru sistemul digestiv,poate o sa incerc si eu

  15. Angela Ciotirca Angela Ciotirca

    Nu am incercat dar poate am să încerc și eu

  16. Eu ma confrunt cu o durere de articulatii supărătoare istba,si sunt dispusă să încerc si aceste uleiuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *