Skip to content

Sfaturi inainte de a va pune unghii acrilice

Dacă te-ai uitat vreodată la mâinile bloggerului tău sunt șanse să aiba o manichiura deosebita care să nu poată aștepta să încerci. Indiferent dacă este vorba de un aspect de artă nebună sau de un nude, nu există niciodată un risc de a  experimenta.

În ultimii ani, unghiile acrilice au fost mai populare ca niciodată datorită formelor de unghii care ar fi aproape imposibil de întreținut doar cu unghiile naturale și cu desenelepe care le-ati putea înghesui pe un singur deget. Dar, înainte de a intra în salon pentru a obține propriul set de unghii acrilice, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte.

Viața acrilică este o viață dedicată și, dacă nu sunteți gata să ajungeți la un salon la fiecare două până la trei săptămâni pentru o umplere, atunci este bine să nu începeți. Omiterea umplerii poate fi periculoasă pentru unghia naturală deoarece, unghiile cresc, crește probabilitatea ca umiditatea să intre între unghiile naturale și acrilic. Când se întâmplă acest lucru, ar putea crește o ciupercă – ceea ce nu este distractiv pentru nimeni.

Aceasta nu este o indulgență de frumusețe ieftină. La fel ca extensiile de gene, acrilicele pot fi un serviciu costisitor de întreținut. Pregătiți-vă să cheltuiți aproximativ 150 de lei pe lună păstrându-vă unghiile.

Dacă  este prima dată când aveti unghii acrilice, este mai bine să începeți cu o lungime mai scurtă și să lungiti treptat, până la unghii cu lungimea unui sablon pentru unghii acrilice. Acest lucru vă asigură că aveți timp să vă obișnuiți să faceți lucruri de zi cu zi cu ele . Chiar dacă ele se simt grele, acrilicele sunt delicate și pot avea nevoie de câteva umpleri pentru a face lucrurile pe care le faceati in mod obisbuit cu mainile, cum ar fi deschiderea dozelor de suc, tastând telefonul sau laptopul.

Sa gasesti pe cineva care face o treabă bună nu este întotdeauna ușor de obtinut și construirea unui raport este esențială pentru a fi fericita cu unghiile tale. Cea mai bună modalitate de a găsi un tehnician bun de unghii este de a merge la cineva ale cărui unghii vă plac și să întrebați la cine merg la unghii. Puteți căuta, de asemenea, recenzii despre tehnicieni – când vine vorba de unghii, oamenii sunt de obicei super-cinstiți și nu vă vor conduca greșit.

 

 

 

One Comment

  1. Valeria Chertes Valeria Chertes

    Mulțumim pentru sfaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *